Vilgain Hovězí bujón ⁠–⁠ dochucovadlo do polévek a omáček, více než ¾ obsahu tvoří maso z volného chovu, jedno balení vystačí až na 8 litrů vývaru, bez konzervantů

Vilgain Hovězí bujón ⁠–⁠ dochucovadlo do polévek a omáček, více než ¾ obsahu tvoří maso z volného chovu, jedno balení vystačí až na 8 litrů vývaru, bez konzervantů

Vilgain Hovězí bujón – dochucovadlo s výraznou chutí a 75 % hovězího masa z volného chovu

Dochuť si v okamžiku jakoukoliv polévku, omáčku, pomazánku a plno dalších jídel s naším Vilgain Hovězím bujónem. Tahle jemná pasta s výraznou chutí hovězího masa ideální rozpustností ti ukáže, že není bujón jako bujón.

Pouze 3 ingredience

Na výrobu jednoho balení Vilgain Hovězího bujónu jsme použili 232 g hovězího masa z českých chovů s volně pasoucími‑se krávami – celých 75 % obsahu skleničky. Zbytek pak doplňuje zelenina (petržel, mrkev, cibule a cuketa) a sůl. Nic víc. Konzistencí je to jemná pasta, která se v jídle dobře rozpouští a pomůže ti tak dochutit jakýkoliv pokrm rychle a snadno.

12 hodin tažený vývar

Poctivé hovězí maso a morkové kosti jsou důležitým základem pomalu taženého bujónu. Společně se zeleninou je pečeme po dobu 30 minut – pak už jen plníme do sklenic a pasterizujeme. Kvalitní suroviny a prvotřídní zpracování nepotřebují žádné chemické zvýrazňovače, konzervanty ani barviva.

Jedna lžíce na půl litru polévky

Vilgain Hovězí bujón pastu můžeš použít k dochucení všech pokrmů (polévek, omáček, pomazánek, příloh,...). Stačí rozmíchat jednu polévkovou lžíci v 500 ml vody. Z jednoho balení tedy dokážeš vytvořit až 7–8 litrů vývaru.

Vilgain tips:

  • Vyzkoušej si bujón namazat jen tak na topinku
  • Pro dochucení je nejlepší rozmíchat ve teplé vodě, než docílíš ideální hladké konzistence bez hrudek.  
  • Pomazánky rozmíchej s máslem, žervé nebo tvarohem. Aby bujón povolil, rozmíchej nejdříve s troškou a postupně přidávej další vrstvy.
  • Polévky můžeš dochutit přímo, není třeba bujón předem rozmíchávat.

Vilgain Hovězí bujón pasta v bodech:

  • poctivý bujón z hovězího masa
  • kvalitní český chov s volným výběhem
  • 75 % obsahu masa, zbytek zelenina a sůl
  • dochuceno pouze solí
  • konzistence: jemná pasta
  • výborná rozpustnost
  • všestranné použití

Ingredience

Hovězí maso 75 %, zelenina (petržel, mrkev, cibule, cuketa) 13 %, mořská sůl.

Kvalita ingrediencí

  • 1x v pořádku

Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy arašídů a celeru.

Kalorické tabulky

100 g
Energetická hodnota
451 kJ / 108 kcal
Tuky
5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
2,3 g
Sacharidy
0,7 g
- z toho cukry
0,6 g
Bílkoviny
15 g
Sůl
9,7 g
Balení: 300 g

Doporučení výrobce

  • Přidejte 1 polévkovou lžíci na 500 ml vody k vytvoření vývaru.
  • Pro dochucení rozmíchejte potřebné množství přímo v pokrmu.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na suchém a chladném místě do 25 °C.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Po otevření uchovejte v lednici do 7 °C a spotřebujte do 1 měsíce.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Rychlé kuře na paprice

Rychlé kuře na paprice

Rychlý fazolový guláš s hovězím

Rychlý fazolový guláš s hovězím

Rychlý čočkový dhál s rýží

Rychlý čočkový dhál s rýží

Hovězí topinková pomazánka

Hovězí topinková pomazánka

Francouzská krémová cibulačka se zapečenou bagetkou

Francouzská krémová cibulačka se zapečenou bagetkou

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
44 hodnocení

Vývar je TEĎ HNED a je opravdu chutný. Skvělá pomůcka, když není čas, materiál nebo síly na vaření z čerstvých surovin. Teď při nemoci mi to hodně pomohlo.

Skvělý bujón, doladí každou omáčku, kde je potřeba vývar

Čekala jsem, že to nebude nic extra, ale bujón je fakt dobrý 😊 dávám ho do omáček, a trochu jsem zkusila i do pomazánky. Jen je škoda, že je to takhle velké balení, jsem sama a do měsíce ho asi spotřebovat nestihnu 🙈

Můžete to zmrazit;-). Naporcujte do formy na led (kostky) a můžete použít na cestu.

Skvěle dochutí každé jídlo a hlavně jako u všeho, clean složení

2
zodpovězené dotazy
Dobrý den, plánujete i kuřecí bujón?
Dobrý den, šlo po otevření zbytek bujónu například zamrazit?