Vilgain Piemonte lískooříškové máslo
Recenze
Chuťově ok, ale je opravdu více tekuté i po důkladném promíchání, takže se hodi spíš do kaše atd. Na rýžovém chlebíku to teklo všude možně 😀
Smíchá se s vodou. Po vložení do lednice neztuhne, zůstane tekutý. Z mého pohledu (jako dlouholetého spotřebitele tohoto typu výrobků) je to tak, že má minimálně 10-15% vody. Velmi ošklivý.
Lískooříškové od Vilgain a to od Šufanu řadím mezi ta nejlepší másla tohoto druhu na našem trhu. A to od Vilgain ještě o chlup převyšuje Šufana díky tomu, že je tak krásně hlaďoučké a krémové.
Vynikající
perfektne... nemozem sa dockat kedy bude znova skladom
Trochu tekutejšia konzistencia, čo mi ale nevadí. Chuťovo výrazne po lieskovcoch. Kúpil som aj lieskovcové maslo od Šufan a Vilgain sa mi zdá byť lepšie - intenzívnejšia chuť.
No úplně se mi sbíhají sliny jen tu skleničku vidím na fotce. Vynikající.
Na můj vkusje to takové hořké a opravdu hodně tekuté. Na tu chuť si prostě musíte zvyknou...asi zůstanu u kešu :)
Chutí mě vůbec neoslovilo.
Moje nejoblíbenější lískooříškové máslo ze všech. Textura, konzistence, chuť = nejlepší, co jsem kdy ochutnala!