Čongrády Bůčková paštika
Čongrády Bůčková paštika - lahodná paštika s vysokým obsahem šťavnatého masa
Čongrády Bůčková paštika vás překvapí svou chutí a svým obsahem libového masa. Je vyrobena kombinací pouze libového a šťavnatého masa, zeleniny a koření. Absencí lepku se stává vhodnou také pro celiaky.
Výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil Štefan Čongrády. Ten zúročil své zkušenosti z vesnických zabíjaček a začal vyrábět produkty s vyváženou chutí a ze skutečného masa. Tyto zkušenosti převzala jeho vnučka s manželem a dle této rodinné tradice připravují poctivé masné výrobky z přírodních ingrediencí. Celá výroba prochází pod jejich rukama a tím je tak zaručeno kvalitní zpracování a dosažen ten nejlepší možný výsledek. Maso pochází pouze od prasat z českého chovu.
Čongrády Bůčková paštika v bodech:
- vysoký obsah libového, šťavnatého masa
- kombinace masa, zeleniny a koření
- neobsahuje lepek
Ingredience
Vepřové maso min. 65 % (CZ), vepřové sádlo (CZ), rajčatový protlak (rajčata, sůl), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř.
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
- 1x dávat si pozor
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1510 kJ / 362 kcal |
Tuky | 35 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 9,5 g |
Sacharidy | 1,1 g |
- z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1,3 g |
Doporučení výrobce
- Před konzumací doporučujeme celý obsah konzervy promíchat.
Upozornění:
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte v suchu při teplotě 5–30 °C.
- Po otevření skladujte v lednici do 8 °C a spotřebujte do 2 dnů.