Natural Jihlava Žitný kvásek BIO

Natural Jihlava Žitný kvásek BIO
  • Fotografie 1

Natural Jihlava Žitný kvásek BIO

4 hodnocení
5 / 5 Dokonalý produkt
100 %
Doporučuje
4 z 4 uživatelů
3,8 tis.
zobrazení
Tolik uživatelů si produkt prohlíželo

Sušený žitný kvásek v BIO kvalitě pro výrobu žitného kváskového chleba.

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
Natural Jihlava Žitný kvásek BIO 30 g
 
30 g
Skladem 5 ks   14 Kč
 

Natural Jihlava Žitný kvásek BIO - kvásek pro přípravu domácího chleba

Sušený žitný kvásek v BIO kvalitě pro výrobu žitného kváskového chleba. Odteď si budete moci doma upéct čerstvý, křupavý chléb kdykoli. Stačí přidat mouku, vodu, sůl a droždí, zpracovat těsto a dát péct. Směs obsahuje pouze žitnou mouku a startovací kultury. 

Natural Jihlava Žitný kvásek BIO v bodech:

  • žitný kvásek pro výrobu domácího chleba
  • bio kvalita
  • jednoduchá příprava
Balení: 30 g
  100 g
Energetická hodnota 1413 kJ / 334 kcal
Tuky 1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 52 g
- z toho cukry 1 g
Bílkoviny 11,2 g
Sůl 0,01 g

Ingredience:

Žitná mouka BIO, startovací kultura.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Doporučení výrobce

  • Základní recept pro přípravu 1,5 kg žitného chleba: 1000 g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700 ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20 g droždí.
  • Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehřáté trouby a pečeme asi 80 minut na 180-200°C.
  • Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 minut. Snižte teplotu na 180°C a pečte dalších 90 minut.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Recenze

Hodnocení celkem
5 / 5
4 hodnocení
Doporučuje
100 %
4 z 4 uživatelů

K tomuto produktu dosud nebyla napsána recenze. Buďte první!