Vilgain Datlový cukr BIO – šetrně zpracované přírodní sladidlo s karamelovou chutí
Vilgain Datlový cukr BIO – šetrně zpracované přírodní sladidlo s karamelovou chutí
Skladem
5
a více
kusů
Skladem
5
a více
kusů
Objednej nyní a doručíme
zítra
Vilgain Datlový cukr BIO – voňavé sladidlo vyrobené z datlí Deglet Nour
Není cukr jako cukr. Ten datlový se oproti bílému může pyšnit nižším obsahem jednoduchých cukrů a dokonce 11 % vlákniny.
Vilgain Datlový cukr moučka je voňavou alternativou běžného bílého cukru, která se hodí na výrobu raw dezertů, do pečení nebo třeba do nedělních palačinek či vaflí. Zvolili jsme odrůdu Deglet Nour, která má jemnou chuť karamelovo‑datlovou chuť. Po sběru se datle usuší a namelou na jemný a prášek a datlový cukr je na světě. Žádná zbytečná chemie navíc.
Vilgain Datlový cukr BIO v bodech:
- cukr moučka z BIO datlí Deglet Nour
- vhodný na pečení a raw dezerty
- marcipánová vůně a karamelová chuť
Ingredience
100 % BIO datle.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat arašídy, skořápkové plody, obiloviny obsahující lepek a mléko.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1493 kJ / 353 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 80 g |
- z toho cukry | 74 g |
Vláknina | 11 g |
Bílkoviny | 2,7 g |
Sůl | 0,02 g |
Balení: 400 g
Upozornění
- Sladidlo.
- Skladujte v suchu a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.