Vilgain Ghí – přepuštěné máslo vhodné na vaření a pečení z českého a slovenského mléka
Vilgain Ghí – přepuštěné máslo vhodné na vaření a pečení z českého a slovenského mléka
Vilgain Ghí - trvanlivé přepuštěné máslo vhodné na restování
Vilgain Ghí neboli máselný tuk se vyrábí z klasického másla, které pochází z českých a slovenských farem. Přepuštěním se z něj odstraní voda a mléčné bílkoviny a je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na laktózu.
Jednou z hlavních výhod je vysoký kouřový bod (250 °C), takže se při restování a smažení nepřepaluje a nevznikají škodlivé látky. Můžeš ho použít k zjemnění pokrmů nebo jako přísadu do sladkých moučníků. Jídlu dodá příjemnou oříškovou vůni a krémovost.
Ghí je trvanlivější než klasické máslo a nežlukne tak snadno. Můžeš ho skladovat při pokojové teplotě až 3 měsíce a v lednici pak klidně rok.
Vilgain Ghí v bodech:
- přepuštěné máslo
- z českého a slovenského mléka
- 0,01% obsah laktózy
- vysoký kouřový bod - vhodné na restování a smažení
- zjemní chuť pokrmů a dodá oříškové aroma
- dlouhá trvanlivost
Ingredience
Přepuštěné máslo 100 % (mléko).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 3655 kJ / 868 kcal |
Tuky | 99,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 72 g |
Sacharidy | 0,01 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Laktóza | <0,01 g |
Návod k použití
- Ghee přepuštěné máslo má vysoký kouřový bod (250 °C).
- Ideální pro smažení, každodenní vaření a pečení.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při teplotě do 25 °C.
- Případná změna konzistence není závadou.
- Spotřebujte do 5 měsíců po otevření.