Vilgain Kokosová mouka BIO – jemně aromatická mouka na dezerty bez lepku
Vilgain Kokosová mouka BIO - voňavá mouka s nasládlou chutí
Všichni milovníci kokosu, pozor! Výborná přirozeně bezlepková alternativa běžné mouky, s lehkou kokosovou vůní a sladkou chutí, to je Vilgain Kokosová mouka BIO.
Alternativa pro celiaky s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin
Kokosová mouka se vyrábí z kokosové dužiny, která se po usušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Oproti běžné mouce je kokosová mouka přirozeně zcela bez lepku, takže je vhodná i pro celiaky, navíc obsahuje 29 % vlákniny a 19 % bílkovin.
Palačinky, koláčky, dortíčky, nebo třeba cukroví, kokosová mouka se hodí prostě kamkoliv
S kokosovou moukou můžeš pracovat stejně jako s běžnou moukou. V některých receptech jí můžeš plně nahradit běžnou mouku, nebo ji můžeš v požadovaném poměru namíchat s jinou bezlepkovou či klasickou moukou. Díky její přirozené sladkosti a kokosové vůni se nejvíce hodí do sladkých jídel a dezertů, ale samozřejmě lze mouku využít i při přípravě jídel slaných. Výborné jsou například kokosové palačinky, lívance, koláče, dokonce i cukroví.
Vilgain Kokosová mouka BIO v bodech:
- 100% mouka z kokosové dužiny
- nasládlá chuť a jemná kokosová vůně
- přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky
- 29 % obsahu vlákniny a 19 % obsahu bílkovin
- vhodná do slané i sladké kuchyně
- ideální k přípravě sladkých moučníků, dezertů i cukroví
- BIO certifikace
100 g | |
Energetická hodnota | 1540 kJ / 368 kcal |
Tuky | 12,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 11,4 g |
Sacharidy | 38,8 g |
- z toho cukry | 4,6 g |
Vláknina | 29,3 g |
Bílkoviny | 19,7 g |
Sůl | 0,51 g |
Ingredience
100 % odtučněná kokosová BIO mouka.
Země původu: Sri Lanka.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat sóju.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na temném a suchém místě.
- Chraňte před světlem a přímým slunečním zářením.
- Po otevření zamezte přístupu vzduchu a vlhkosti a spotřebujte do 3 měsíců.