Mini pina colada cheesecakes

Šárka Červinková
Šárka Červinková
65 min.
15 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Mini pina colada cheesecakes

Jaký dezert by rozhodně neměl chybět na žádné letní party, grilovačce nebo pikninku? Odpověď je jasná, mini pina colada cheesecakes!

1 cheesecake obsahuje

  • 168 kcal
  • 13,4 g sacharidů
  • 11,9 g tuků
  • 6,2 g bílkovin

Na 14 porcí

Základ
Krémová vrstva
Ananasový přeliv

Postup

  1. Mini pina colada cheesecakes

  2. Ovesné vločky rozmixujeme najemno.

  3. K rozmixovaným ovesným vločkám přidáme kokosovou mouku, strouhaný kokos a společně promícháme.

  4. K sypké směsi přidáme kokosový olej, vejce, lžíci kokosového másla (můžete nahradit kokosovým olejem) a osladíme kokosovým sirupem. Rukama vypracujeme těsto.

  5. Na pečení použijeme teflonovou formu na muffiny nebo silikonové formičky. Formu vymažeme kokosovým olejem a pomocí prstů natlačíme těsto na dno formiček.

  6. V další misce si smícháme ricottu, tvaroh, kokosové mléko (tuhou část), erythritol, kokos, vanilkový protein. Vzniklý krém pak nalijeme na těsto.

  7. Cheesecaky pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C přibližně 30 minut.

    TIP: Pod formu s cheesecaky vložíme pekáč s vodou. Díky tomu zůstanou cheesecaky hezky vláčné.

  8. Zatímco se cheesecaky pečou, připravíme si ananasovou omáčku.

    Čtvrtku ananasu zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky. Ananas rozmixujeme společně s kokosovým mlékem na hladký krém.

  9. Rozmixovanou směs přendáme do kastrůlku, přidáme lžičku kukuřičného škrobu, erythritol dle chuti a přivedeme k varu. Vaříme cca 5 minut. Poté necháme vychladnout.

  10. Upečené a vychlazené cheesecaky polijeme ananasovou omáčkou, posypeme kokosem a na závěr můžeme přidat třešničku a lístek máty.

  11. Dobrou chuť.

    Mini pina colada cheesecakes

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
15 Líbí se mi Uložit recept