Domácí cini minis z toastového chleba

Romana Henželova
Romana Henželova
25 min.
50 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí cini minis z toastového chleba

Máš chuť na něco jiného než dosud? Co takhle udělat si domácí křupavé skořicové cereálie z toasťáku? Je to velmi jednoduché a docela rychlé. Pak už jen zaliješ mlékem a můžeš snídat nebo si je dát jako snack.

1 porce obsahuje 1 miska s mlékem

  • 364 kcal
  • 63,4 g sacharidů
  • 5,6 g tuků
  • 11,4 g bílkovin

Na 3 porce

Postup

  1. Domácí cini minis z toastového chleba Jako první si připravíme náplň tak, že smícháme vodu s medem a skořicí. Potom rozválíme toastový chléb a po lžících na každý natřeme skořicovou směs.

  2. Směs natřeme na celý toast až po okraj. Tam, kde jej budeme slepovat, necháme čisté místo. Na daný kraj dáme dostatečné množství medu a pomačkáme, aby to dobře drželo.

  3. Domácí cini minis z toastového chleba Takto připravený toast nakrájíme opatrně na kolečka. Pokud se nám některá náhodou rozlepí, tak je ještě popřitlačujeme. Vložíme do horkovzdušné fritézy nebo trouby a pečeme na 180 ° C 5-10 minut, záleží, jak je chceme mít upečené a křupavé.

  4. Cereálie vložíme do misky, zalijeme mlékem a polijeme medem.

    (Malý tip: Tyto cereálie je nejlepší jíst ihned po přípravě, druhý den už ztratí svou křupavost.)

    Dobrou chuť. :) Domácí cini minis z toastového chlebaDomácí cini minis z toastového chleba

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
50 Líbí se mi Uložit recept