Ranní káva nebo čaj a k tomu čerstvé pečivo jako z pekárny. Upečte si ho za pár minut, a ještě k tomu zdravé a plné bílkovin! Poslouží vám k tomu náš Vilgain Sandwich Bread, který se v cukuletu promění ve sladký koláček plněný krémem s rozteklou čokoládou nebo malinami.
1 porce obsahuje
- 161 kcal
- 18,5 g sacharidů
- 4,2 g tuků
- 9,8 g bílkovin
Na 4 porce
- 4 plátky Vilgain sandwich bread
- 100 g skyru
- 1 vejce
- 15 g vanilkového proteinu
- špetka mleté vanilky
- čokopecičky
- lyofilizované maliny
- javorový sirup
Postup
-
V misce smícháme skyr, vajíčko, javorový sirup, protein a mletou vanilku.
-
Střed každého toastu umačkáme prsty.
-
Toasty naplníme vanilkovou směsí a posypeme čokopecičkami.
Lyofilizované maliny přidáme až po upečení, aby se nespálily. Pokud použijete čerstvé maliny, lze je zapéct společně s krémem.
-
Přendáme na plech a dáme péct do trouby na 170 °C přibližně 10 minut, dokud nejsou okraje zlaté.
-
Jíme ihned po upečení ještě teplé a křupavé.
-
Tak dobrou chuť!