Dneska místo klasického francouzského toastu zkuste tyhle třívrstvé mini roztomilé kostky plněné lahodným ořechovým máslem a obalené ve skořici. Ideální jsou podávané s proteinovým pudingem nebo řeckým jogurtem. Za chvíli máte na stole snídani nebo dezert, který vám bude závidět i soused koukající přes okno. Tak pojďme rychle na to! :)
1 porce obsahuje
- 484 kcal
- 38,2 g sacharidů
- 22,7 g tuků
- 27,2 g bílkovin
Na 2 porce
- 6 plátků Vilgain sandwich bread
- 40 g Vilgain cheat spread čokoláda - skořice
- 80 ml mléka
- 1 vejce
- 2 čajové lžičky xylitolu
- 30 g Grass Fed Whey Proteinu
- 25 g xylitolu
- 2 čajové lžičky skořice
- 1 vanilkový proteinový puding
- 30 g lyofilizovaných jahod
Postup
-
Položíme na sebe 3 toasty. Každý natřeme tenkou vrstvou ořechového másla a připlácneme k sobě. Potom nakrájíme na 9 kousků (3 řezy svisle, 3 vodorovně). -
Vymícháme si mléko s vejcem, proteinem a xylitolem. Do směsi namočíme toastové kostičky a opékáme na pánvi s roztopeným ghíčkem z každé strany dozlatova.
-
Následně je obalujeme v cukru se skořicí. Hotové pak servírujeme společně s proteinovým pudingem nebo řeckým jogurtem. Dozdobit můžeme čerstvým nebo lyo ovocem, čokopecičkami nebo oblíbenými oříšky.
-
Tak dobrou chuť!