Recept na proteinovou vánočku už od nás na webu máte. Co vám ale dlužíme, je návod, jak s takovou vánočkou naložit, když se nějakým nedopatřením nestihne dojíst a ztvrdne. Ať vás ani nenapadne ji vyhazovat!
1 porce obsahuje
- 473 kcal
- 60 g sacharidů
- 13 g tuků
- 26 g bílkovin
Na 2 porce
- 4 plátky vánočky
- 50 ml mléka
- 1 vejce
- vanilkové stevia drops
- 1 čajová lžička kůry z citrónu
- 1 čajová lžička skořice
- kokosový olej
- 1 balení vanilkového pudingu
- 400 ml mléka
- 30 g vanilkového proteinu
Postup
-
V hlubokém talíři rozšleháme mléko a vejce. Ochutíme stevia drops, citrónovou kůrou a skořicí.
-
Plátky vánočky namočíme do směsi, necháme nasáknout a poté je opečeme na středním plameni na troše kokosového oleje dozlatova.
-
Uvaříme pudink ve 400 ml mléka. Až zhoustne, vypneme plamen a přimícháme k němu protein.
-
Hustý pudinkový krém dáme na dno talíře a na něj položíme teplé francouzské toasty. Ozdobíme ovocem.
Dobrou chuť a hezké a klidné svátky!