Co se starou vánočkou? Francouzské toasty s pudinkovým krémem!

Co se starou vánočkou? Francouzské toasty s pudinkovým krémem!

Michaela Dobiášová Michaela Dobiášová před 5 měsíci Aktualizováno 8. 2. 2019

Recept na proteinovou vánočku už od nás máte z loňska. Co vám ale dlužíme, je návod, jak s takovou vánočkou naložit, když se nějakým nedopatřením nestihne dojíst a ztvrdne. Ať vás ani nenapadne ji vyhazovat! 

Na 2 porce budeme potřebovat: 

Na francouzské toasty: 

Na krém: 

1545425675_a_2113.jpg

Postup: 

1. V hlubokém talíři rozšleháme mléko a vejce. Ochutíme Zero Drops, citrónovou kůrou a skořicí. 

1545425705_a_2113.jpg

2. Plátky vánočky namočte do směsi, nechejte nasáknout a poté je opečte na středním plameni na troše kokosového oleje do zlatova. 

1545425725_a_2113.jpg

3. Pudink uvařte ve 400 ml mléka. Až zhoustne, vypněte plamen a přimíchejte k němu protein. 

4. Hustý pudinkový krém dejte na dno talíře a na něj položte teplé francouzské toasty. Ozdobte ovocem.

5. Ještě dříve, než se na tu parádu vrhnete, nezapomeňte vše zdokumentovat a nasdílet na Instagram pod hashtagem #aktinrecepty.

Dobrou chuť!

1545516165_a_2118.jpg
Byl ti článek užitečný?
👍 Jo, super! 🙁 Bohužel ne