Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémem

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
25 min.
45 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémem

Recept na proteinovou vánočku už od nás na webu máte. Co vám ale dlužíme, je návod, jak s takovou vánočkou naložit, když se nějakým nedopatřením nestihne dojíst a ztvrdne. Ať vás ani nenapadne ji vyhazovat! 

1 porce obsahuje 2 plátky vánočky s krémem

  • 473 kcal
  • 60 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 26 g bílkovin

Na 2 porce

Na francouzské tousty:
Na krém:

Postup

  1. Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémemV hlubokém talíři rozšleháme mléko a vejce. Ochutíme Zero Drops, citrónovou kůrou a skořicí. Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémem

  2. Plátky vánočky namočíme do směsi, necháme nasáknout a poté je opečeme na středním plameni na troše kokosového oleje dozlatova. Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémem

  3. Uvaříme pudink ve 400 ml mléka. Až zhoustne, vypneme plamen a přimícháme k němu protein. 

  4. Hustý pudinkový krém dáme na dno talíře a na něj položíme teplé francouzské toasty. Ozdobíme ovocem.

    Dobrou chuť!Francouzské toasty z vánočky s pudinkovým krémem

  5. Ještě dříve, než se na tu parádu vrhnete, nezapomeňte vše zdokumentovat a nasdílet na Instagram pod hashtagem #aktinrecepty.

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
45 Líbí se mi Uložit recept