Recept na proteinovou vánočku už od nás máte z loňska. Co vám ale dlužíme, je návod, jak s takovou vánočkou naložit, když se nějakým nedopatřením nestihne dojíst a ztvrdne. Ať vás ani nenapadne ji vyhazovat!
Na 2 porce
- 4 plátky vánočky
- 50 ml mléka
- 1 vejce
- vanilkové Flavour Drops
- 1 čajová lžička kůry z citrónu
- 1 čajová lžička skořice
- kokosový olej
- vanilkový puding
- 400 ml mléka
- 30 g vanilkového proteinu
Postup
-
V hlubokém talíři rozšleháme mléko a vejce. Ochutíme Zero Drops, citrónovou kůrou a skořicí. -
Plátky vánočky namočte do směsi, nechejte nasáknout a poté je opečte na středním plameni na troše kokosového oleje dozlatova.
-
Pudink uvařte ve 400 ml mléka. Až zhoustne, vypněte plamen a přimíchejte k němu protein.
-
Hustý pudinkový krém dejte na dno talíře a na něj položte teplé francouzské toasty. Ozdobte ovocem.
-
Ještě dříve, než se na tu parádu vrhnete, nezapomeňte vše zdokumentovat a nasdílet na Instagram pod hashtagem #aktinrecepty.