Dýňové lívance

15 min.
34 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Dýňové lívance

Co se vám vybaví jako první, když se řekne podzim? Žluté listí, burčák, jablka, čaj … nebo dýně? Dýně je v kuchyni velmi vděčnou ingrediencí. Pořídíte ji za pár kaček a využít ji můžete nasladko i naslano, stejně tak ji můžete posnídat, poobědvat i povečeřet. Jediný mráček na jinak jasném dýňovém nebi přichází v okamžiku, kdy dojde na loupání. Každý ví, že loupání dýně je práce fyzicky náročné, vyžaduje spoustu sil a občas i nějakou tu kapku krve. Dýně Hokkaido má tu výhodu, že se loupat nemusí, a tak si veškerou ušetřenou sílu můžete schovat raději do fitka.

Pojďme se společně podívat na jeden z receptů naší série: "Jednoduchý recept z dýně," který vám nevezme moc času, provoní celý byt a potěší všechny členy rodiny!

Obsahuje 6 lívanců

  • 658 kcal
  • 85,1 g sacharidů
  • 15,7 g tuků
  • 39,9 g bílkovin

Ingredience

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Dýni upečeme do měkka, zbavíme ji semínek a rozmixujeme na hladké pyré. Odebereme 250 g a přidáme k nim vejce, kokosové mléko a skořici. 

  2. V jiné nádobě smícháme pohankovou mouku, protein a prášek do pečiva. 

  3. Poté přidáme suché ingredience k těm mokrým a vytvoříme těsto. 

  4. Smažíme na kokosovém oleji z obou stran.Dýňové lívance

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
34 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________