Co se ti vybaví jako první, když se řekne podzim? Žluté listí, burčák, jablka, čaj … nebo dýně? Dýně je v kuchyni velmi vděčnou ingrediencí. Pořídíš ji za pár kaček a využít ji můžeš nasladko i naslano, stejně tak ji můžeš posnídat, poobědvat i povečeřet. 🎃
Pojď si společně s námi připravit další z receptů naší série: "Jednoduchý recept z dýně",který ti nevezme moc času, provoní celý byt a potěší všechny členy rodiny! 👌🏻
1 porce obsahuje
- 478 kcal
- 62 g sacharidů
- 7 g tuků
- 35 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain protein mixu na lívance a vafle - low sugar
- 70 ml vody
- vanilkový extrakt
- 2 lžíce dýňového pyré
- 30 g kokosového cukru
- 1 čajová lžička skořice
- ghee ve spreji
- 2 lžíce řeckého jogurtu
- vanilkové stéviové kapky
- 25 g low sugar prebiotic toppingu - bílá čokoláda
- 2 čajové lžičky protein crispies
Postup
-
V misce smíchej směs na lívance, vodu, vanilkový extrakt, dýňové pyré a kokosový cukr se špetkou skořice. Nech pár minut odstát. -
Lívance pak opékej na troše ghee z obou stran dozlatova.
-
Mezitím si smíchej řecký jogurt se stevia drops, který pak přidej na opečené lívance společně s prebiotic toppingem, skořicí a protein crispies.
-
Tak enjoy!