Vilgain Kokosový cukr BIO – přírodní sladidlo s karamelovým nádechem z ručně sbíraných kokosových květů, z organického zemědělství
Vilgain Kokosový cukr BIO – přírodní sladidlo s karamelovým nádechem z ručně sbíraných kokosových květů, z organického zemědělství
Vilgain Kokosový cukr BIO – cukr s jemnou karamelovou chutí
Vilgain Kokosový cukr je alternativou běžného bílého cukru, která tě překvapí svou vynikající chutí s nádechem karamelu. Získává se z nektaru květů kokosových palem v Indonésii, pěstovaných v režimu ekologického zemědělství. Nektar se ručně sbírá, následně se povaří a tím vznikne karamel, který se rozdrtí na drobné hnědé krystalky.
Ideální pro zpestření jídel
Použití kokosového cukru je stejné jako u klasického cukru. Hodí se na pečení různých dezertů, palačinek nebo třeba jako posypka na ranní ovesnou kaši.
Vilgain Kokosový cukr BIO v bodech:
- kvalitní kokosový cukr z ekologického zemědělství s karamelovou chutí
- alternativa bílého řepného cukru
- ideální ke zpestření pokrmů
- ruční sběr
Ingredience
BIO kosový cukr 100 %.
Země původu: Indonésie.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1590 kJ / 380 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 95 g |
- z toho cukry | 82 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0,19 g |
*RHP - Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.