Proteinové lívance z acidofilního mléka

Kristína Močková
Kristína Močková
20 min.
48 Líbí se mi Komentáře
2
Uložit recept
Proteinové lívance z acidofilního mléka

Receptů na proteinové lívance je víc než dost. Máte už svůj oblíbený? Jestli ne, představujeme vám žhavého kandidáta. Nadýchané lívance bez přidaného cukru, s borůvkami, a navíc plné bílkovin. To je kombinace, kterou prostě nemůžete odmítnout.  

1 porce obsahuje 6 menších lívanců

  • 378 kcal
  • 43 g sacharidů
  • 5 g tuků
  • 40 g bílkovin

Na 1 porci

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Proteinové lívance z acidofilního mlékaV misce smícháme acidofilní mléko s moukou, proteinem a práškem do pečiva. Opatrně přimícháme vyšlehaný sníh z bílku.

  2. Těsto vylijeme na rozpálenou pánev s malým množstvím ghee a přidáme pár borůvek. Restujeme asi 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé. Proteinové lívance z acidofilního mléka

  3. Lívance můžeme nakonec ozdobit čerstvým ovocem, polít zero sirupem nebo podávat s řeckým jogurtem, džemem nebo ořechovým máslem. Fantazii se meze nekladou. Tak či tak budou určitě chutnat skvěle. Pochlubte se, s čím obvykle jíte lívance vy! Radi se na to podíváme pod #aktinrecepty. Proteinové lívance z acidofilního mlékaProteinové lívance z acidofilního mléka

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
48 Líbí se mi Uložit recept