Domácí Kinder mléčné řezy

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
50 min.
199 Líbí se mi Komentáře
1
Uložit recept
Domácí Kinder mléčné řezy

Kinder mléčné řezy, které chuťově připomínají snad každého oblíbenou sladkost z dětství a zároveň jsou vegan friendly.

Poj'dme si je připravit! :)

1 porce obsahuje 1 kinder mléčný řez

  • 176 kcal
  • 22 g sacharidů
  • 4,6 g tuků
  • 10,6 g bílkovin

Na 5 porcí

Na základ:
Na krém:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Do mixéru dáme tofu a lehce ho rozmixujeme. Poté přidáme všechny zbylé ingredience na krém a společně je rozmixujeme do jemné konzistence.

  2. Předehřejeme si troubu na 180 °C. Do velké mísy dáme jeden celý banán a rozmačkáme ho na jemnou kaši. Přidáme všechny zbylé ingredience na základ a důkladně je promícháme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct cca 20 minut. 

  3. Po vychladnutí základ rozkrojíme a na 1/2 naneseme krém. Krém přiklopíme druhou polovinou těsta a vzniklý maxi řez rozkrájíme na menší kousky. Poté můžeme podávat nebo skladujeme v lednici.

    Dobrou chuť!Domácí Kinder mléčné řezy

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
199 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________