Kinder mléčné řezy, které chuťově připomínají snad každého oblíbenou sladkost z dětství a zároveň jsou vegan friendly.
Poj'dme si je připravit! :)
1 porce obsahuje
- 176 kcal
- 22 g sacharidů
- 4,6 g tuků
- 10,6 g bílkovin
Na 5 porcí
- 100 g pohankové mouky
- 25 g kakaa
- 80 ml rostlinného mléka
- 1 banán
- 1 čajová lžička kypřicího prášku
- 200 g tofu
- 20 g vanilkového proteinu
- 40 ml mandlového mléka
Postup
-
Do mixéru dáme tofu a lehce ho rozmixujeme. Poté přidáme všechny zbylé ingredience na krém a společně je rozmixujeme do jemné konzistence.
-
Předehřejeme si troubu na 180 °C. Do velké mísy dáme jeden celý banán a rozmačkáme ho na jemnou kaši. Přidáme všechny zbylé ingredience na základ a důkladně je promícháme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct cca 20 minut.
-
Po vychladnutí základ rozkrojíme a na 1/2 naneseme krém. Krém přiklopíme druhou polovinou těsta a vzniklý maxi řez rozkrájíme na menší kousky. Poté můžeme podávat nebo skladujeme v lednici.
Dobrou chuť!