Domácí kinder mléčné řezy

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
50 min.
79 Líbí se mi Komentáře
1
Uložit recept
Domácí kinder mléčné řezy

Kinder mléčné řezy, které chuťově připomínají tvou oblíbenou sladkost z dětství a zároveň jsou vegan friendly.

1 kinder řez

  • 176 kcal
  • 22 g sacharidů
  • 4,6 g tuků
  • 10,6 g bílkovin

Na 5 porcí

Na základ:
Na krém:
  • 200 g tofu
  • 20 g vanilkového vegan proteinu
  • 40 ml mandlového mléka

Postup

  1. Tofu dáme do mixéru a lehce ho rozmixujeme. Poté přidáme všechny zbylé ingredience na krém a společně je rozmixujeme do jemné konzistence.

  2. Předehřejeme si troubu na 180°C. Banán dáme do velké mísy a rozmačkáme ho na jemnou kaši. Přidáme všechny zbylé ingredience na základ a důkladně je promícháme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a necháme péct cca 20 min. 

  3. Po vychladnutí základ rozkrojíme a na 1/2 naneseme krém. Krém přiklopíme druhou polovinou těsta a vzniklý maxi řez rozkrájíme na menší kousky. Poté můžeme podávat nebo skladujeme v lednici.Domácí kinder mléčné řezy

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
79 Líbí se mi Uložit recept