Vegan banoffee cupcakes

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
35 min.
19 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Vegan banoffee cupcakes

Nenech se zmást nálepkou "vegan". Na své chuti cupcakům určitě neubere. 

1 porce obsahuje

  • 124 kcal
  • 15 g sacharidů
  • 5 g tuků
  • 6 g bílkovin

Na 10 porcí

Na muffiny:
Na náplň:
Na krém:

Postup

  1. Vegan banoffee cupcakes

  2. Troubu předehřej na 150 stupňů.

  3. V misce vyšlehej rozmačkané banány, arašídové máslo, jogurt a mléko. Poté přimíchej ostatní ingredience a důkladně promíchej. Těsto rozděl do 10 košíčků a peč v troubě cca 30 min. Průběžně zkoušej test špejlí - těsto bude vláčnější.

  4. Po upečení nechej vychladnout a poté uprostřed vydlabej menší díru. Mezitím si v misce smíchej ingredience na náplň, kterou poté naplň vydlabané muffiny.Vegan banoffee cupcakes

  5. Ingredience na krém vyšlehej do krémové konzistence. Přendej do zdobícího pytlíku a ozdob každý muffin. Navrchu posyp nasekanou čokoládou.Vegan banoffee cupcakes

  6. Dobrou chuť.Vegan banoffee cupcakesVegan banoffee cupcakes

  7. Tip na neveganskou verzi: použij syrovátkový protein, obyčejné mléko a na krém použij obyčejnou smetanu na šlehání nebo tvaroh s ricottou.

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
19 Líbí se mi Uložit recept