Banoffee pie ve fit verzi

Kristína Močková
Kristína Močková
25 min. 15 min. přípravy, chlazení
33 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Banoffee pie ve fit verzi

Dnes tu máme něco pro milovníky extra krémových dezertů a slaného karamelu. Banoffe koláč nás lákal už dlouho, tak jsme se rozhodli ho vytvořit v trošku více fit verzi. Bez pečení, z několika ingrediencí a s minimem práce. Je tak dobrý, že ho rozhodně nebudete dělat naposled.  

1 porce obsahuje 1 kus banoffee koláče, cca 130g

  • 184 kcal
  • 14,9 g sacharidů
  • 10,6 g tuků
  • 8,6 g bílkovin

Na 12 porcí

Postup

  1. Banoffee pie ve fit verziNa základ si rozmixujeme granolu a v misce k ní přidáme rozpuštěný kokosový olej, PB2, zero topping a podle potřeby 2–3 lžíce vody. Směs promícháme a mokrýma rukama a natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Základ jsme dali na 10 minut zapéct (na 160 stupňů), ale není to nutné.  Banoffee pie ve fit verzi

  2. Na základ vylijeme pudingy, položíme na ně kroužky banánů a zakryjeme krémovou vrstvou. Tu si připravíme smícháním jogurtu a smetany vyšlehané na tuhou šlehačku. Podle chuti můžeme dosladit. Nakonec posypeme nastrouhanou čokoládou. Banoffee pie ve fit verzi

  3. Necháme vychladit, ztuhnou a uležet. Koláč se tak bude lépe krájet.  Banoffee pie ve fit verzi

  4. Nezapomeňte se s námi podělit o vaše výtvory! Rádi si je prohlédneme pod #aktinrecepty. 

  5. Nezapomeňte se s námi podělit o vaše výtvory! Rádi si je prohlédneme pod #aktinrecepty. 

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
33 Líbí se mi Uložit recept