Krupicová kaše s kakaem a máslem od maminky je srdcovka, o tom žádná. Nějaké ty bílkoviny ale aby člověk lupou hledal.
Proto jsme vzali tuto starou dobrou klasiku do našich fitness rukou, když se maminka nedívala, přisypali trochu proteinu a tadá! Nutričně vyvážená pochoutka s pořádnou dávkou nostalgie je na světě!
1 porce obsahuje 1 talíř krupicové kaše
- 480 kcal
- 63 g sacharidů
- 8 g tuků
- 39 g bílkovin
Na 1 porci
- 100 ml mléka
- 200 ml vody
- 60 g krupice
- 25 g vanilkového proteinu
- 50 g tvarohu
Postup
-
Mléko s vodou slijeme dohromady.
-
3/4 z tekutiny přelijeme do hrnce, přidáme krupici (můžeme použít například rýžovou, špaldovou...) a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
-
Proteinový prášek rozmícháme ve zbytku mléčné směsi a přilijeme do hrnce ke konci vaření. Ještě chvíli povaříme, dokud kaše nemá konzistenci podle našich představ.
-
Nakonec do kaše vmícháme tvaroh.
-
Podáváme posypané směsí kakaa a Sladiče, polité rozpuštěným ghíčkem.
-
Nezapomeňte s námi svoji krupičnou kaši sdílet na Instagramu pod hashtagem #aktinrecepty.
Dobrou chuť!