Ranní rychlovka: Rýžová kaše s mangem a vanilkou

Michaela
Michaela Dobiášová
50 min.
14 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Ranní rychlovka: Rýžová kaše s mangem a vanilkou

Rýžová kaše je výbornou alternativou, pokud je pro vás klasická ovesná kvůli vyššímu obsahu vlákniny hůře stravitelná. Rýže obsahuje komplexní sacharidy, které bychom měli do snídaně zařadit, pokud nás čeká náročný trénink, na který však vyrazíme až poté, co nám trochu slehne. 

Obsahuje 1 miska kaše

  • 89 g sacharidů
  • 3 g tuků
  • 28 g bílkovin

Ingredience

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Ranní rychlovka: Rýžová kaše s mangem a vanilkouRýži uvaříme podle návodu na obale. Krátce před koncem vaření přidáme protein a promícháme. V případě potřeby přidáme trochu vody nebo mléka, abychom dosáhli kašovité konzistence. 

  2. Podáváme s ovocem – my jsme zvolili banán a mango, které skvěle doplňují krémovou vanilkovou rýži.Ranní rychlovka: Rýžová kaše s mangem a vanilkou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
14 Líbí se mi Uložit recept