Jednodušší cheesecake už snad nemůže být. Hotový za 5 minut!
Ani na cestách nebo v práci o něj nemusíš přijít, dáš do skleničky a jdeš. Užij si křupnutí čokolády navrchu a inspiruj ostatní, že mlsat lze i zdravě.
1 porce obsahuje
- 440 kcal
- 34 g sacharidů
- 14 g tuků
- 33 g bílkovin
Na 2 porce
- 1 Flapjack
- 1 polotučný tvaroh
- 30 g Grass Fed Whey Proteinu
- 1 lžíce čekankového sirupu
- 50 ml mléka
- 1 lžíce arašídového másla
- 50 g čokopeciček
- arašídy
Postup
-
Připrav si misku a do ní vyklop vaničku tvarohu, přidej čekankový sirup (případně můžeš použít i jiné sladidlo) a protein. -
Pokud chceš řidší konzistenci, přilij cca 50 ml mléka. Pořádně promíchej a misku dej na chvíli do mrazáku.
-
Mezitím si ve vodní lázni rozehřej čokopecičky. Připrav si 2 skleničky a můžeš začít vrstvit. První bude klasicky korpus. Na dno skleničky rozdrob ½ ovesné sušenky, přidej ½ krému a 1 lžíci arašídového másla. Nakonec polij rozehřátou čokoládou a posyp arašídy.
-
Před podáváním nechej odležet v lednici nejlépe přes noc. A teď už si můžeš užít to čokoládové křupnutí.
Dobrou chuť!