Nepečený tvarohový dezert s ovocem do skleničky

Aneta Pohořelická
Aneta Pohořelická
10 min.
75 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Nepečený tvarohový dezert s ovocem do skleničky

Vilgain Granola může být skvělým pomocníkem při vytváření základu na nejrůznější dezerty. Tento tvarohový je hotový za pár minut a zvládne ho opravdu každý. Tak se pojďme do něho pustit. 

1 porce obsahuje 1 sklenička

  • 337 kcal
  • 22 g sacharidů
  • 19 g tuků
  • 17 g bílkovin

Na 3 porce

Na dezert
Na ozdobu:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Do šlehací nádoby dáme ricottu, tvaroh, erythritol, mletý vanilkový prášek, citronovou šťávu a rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka. Nepečený tvarohový dezert s ovocem do skleničky

  2. Polovinu směsi odebereme. Do jedné poloviny přisypeme kakaový prášek a vyšleháme.

  3. Čerstvé jahody nakrájíme na tenčí plátky. Kanadské borůvky jen přepůlíme. Do průhledné skleničky vložíme ovoce, které přitiskneme na stěnu. Na dno vložíme trochu Vilgain Granoly s příchutí slaný karamel a pak už vrstvíme krémy do ⅔ naplněné skleničky.

  4. Nakonec dozdobíme čerstvým ovocem, kokosovými chipsy a trochou Granoly.

    Dobrou chuť.Nepečený tvarohový dezert s ovocem do skleničkyNepečený tvarohový dezert s ovocem do skleničky

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
75 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________