Je tu snad někdo, kdo v dětství nemiloval křehké kokosové kuličky s jemnou krémovou náplní a mandlovým překvápkem uvnitř? Nemyslíme si...
Tak potěš své chuťové pohárky a připrav si Raffaello ve zdravějším kabátku, které si můžeš vzít všude s sebou. Jako snídaně nebo sváča - ideál!
Pojďme na to...
1 porce obsahuje
- 448 kcal
- 51 g sacharidů
- 16 g tuků
- 23 g bílkovin
Na 1 porci
- 30 g kokosového Flapjacku
- 125 g nízkotučného tvarohu
- 10 g vanilkového pudingu
- 10 g kokosového pudingu
- 10 g kokosového sirupu
- 125 ml kokosového mléka
- mandle
- kokos
- ořechové máslo Vanilla Cashew Coconut
- mletá vanilka
Postup
-
Nejprve si podle návodu na na obalu uvaříme dva druhy pudinků. Jeden vanilkový a druhý kokosový. Stačit ti bude cca 1/4 - 1/2 obsahu.
-
Do vanilkového pudinku přidáme mletou vanilku, tvaroh a kokosový sirup. Do kokosového pudinku naopak mletý kokos a opět tvaroh a kokosový sirup. Vše dobře promícháme. Pokud by ti vadila kyselejší chuť tvarohu v pudingu, přidej místo tvarohu do pudingu protein.
-
A teď už je vrstvíme do skleničky. Nejprve rozdrolíme část kokosového Flapjacku, na to kokosový pudink, Vilgain Sweet Nuts s příchutí Vanilla Cashew Coconut (PS: to už je samo o sobě takové malé tekuté Raffaello :)), vanilkový pudink, plátky mandlí a opět kokosový pudink, rozdrobený Flapjack, vanilkový pudink a strouhaný kokos.Tady už bude záležet, jak velkou skleničku máš doma.
-
No a vršek můžeš ozdobit ještě opravdickou kuličkou Raffaella. :)
Tak dobrou chuť!
-
A jestli si stále nevíš rady, koukni na video recept, který najdeš na našem IG profilu @vilgainrecepty.