I když má většina z nás teď času víc než dost, rychlý dezert nadupaný bílkovinami se hodí vždy. Vychutnat si ho můžete kdykoliv během dne. Dezertu jsme dodali skvělou chuť Aktin proteinovými perníčky. Klidně můžete ale použít i piškoty.
1 porce obsahuje 1 sklenička
- 230 kcal
- 29,1 g sacharidů
- 3,9 g tuků
- 19,4 g bílkovin
Na 3 porce
- 200 g vanilkového proteinového pudingu
- 200 g nízkotučného tvarohu
- 200 g ovoce
- 75 g piškotů
- 5 g hořké čokolády
Postup
-
V misce si smícháme Ehrmann puding s tvarohem. Můžeme jemně dosladit. My sladké rádi, takže jsme přidali lžíci agáve sirupu.
-
Do skleniček si nalámeme proteinové Aktin perníčky (nebo piškoty). Na dno každého pohárku šly 4 kusy.
-
Perníčky zakryjeme vrstvou tvarohového krému, který posypeme nadrobno nakrájenými jahodami a 2 kusy nalámaných perníčků. Opět přikryjeme tvarohovou vrstvou a jahodami. Navrch nalámeme ještě jeden perníček, nakonec nastrouháme trochu čokolády. Pohárky necháme odpočívat v ledničce 1 hodinu a můžeme se do nich pustit :)