Pečená quinoová kaše

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
75 min.
17 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pečená quinoová kaše

Upeč si originální, výživnou a hlavně naprosto delikátní snídani na celý týden. 

Quinoa je pseudoobilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny. Běžně se používá jako příloha, ale počkej, až ji vyzkoušíš nasladko! Její jemná, nasládlá, oříšková chuť vykouzlí tvoji novou oblíbenou snídani.

1 porce obsahuje 1 kus

  • 380 kcal
  • 43 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 25 g bílkovin

Na 6 porcí

Postup

  1. Pečená quinoová kaše

    Troubu si předehřejeme na 180 °C. 

  2. Pekáček vytřeme nebo vysprejujeme kokosovým olejem.

  3. Na dno pekáčku rozmačkáme dva banány. Přidáme quinou (my jsme namixovali 50 g bílé, 50 g červené, 50 g černé). Zasypeme skořicí, proteinovým práškem a chia semínky. Zalijeme kokosovým mlékem a vodou. Všechno společně důkladně promícháme. 

  4. Vršek směsi posypeme malinami a kokosovými chipsy a dáme péct do předehřáté trouby cca 35 minut.

  5. Dobrou chuť!

    Pečená quinoová kašePečená quinoová kaše

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
17 Líbí se mi Uložit recept