Upeč si originální, výživnou a hlavně naprosto delikátní snídani na celý týden.
Quinoa je pseudoobilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny. Běžně se používá jako příloha, ale počkej, až ji vyzkoušíš nasladko! Její jemná, nasládlá, oříšková chuť vykouzlí tvoji novou oblíbenou snídani.
1 porce obsahuje
- 380 kcal
- 43 g sacharidů
- 12 g tuků
- 25 g bílkovin
Na 6 porcí
- 2 banány
- 150 g quinoi
- 2 lžíce chia semínek
- 1 čajová lžička skořice
- 30 g Protein Marcipán/Pistácie
- 100 g kokosového mléka
- 150 g vody
- malina
- kokosové chipsy
Postup
-
Troubu si předehřejeme na 180 °C.
-
Pekáček vytřeme nebo vysprejujeme kokosovým olejem.
-
Na dno pekáčku rozmačkáme dva banány. Přidáme quinou (my jsme namixovali 50 g bílé, 50 g červené, 50 g černé). Zasypeme skořicí, proteinovým práškem a chia semínky. Zalijeme kokosovým mlékem a vodou. Všechno společně důkladně promícháme.
-
Vršek směsi posypeme malinami a kokosovými chipsy a dáme péct do předehřáté trouby cca 35 minut.
-
Dobrou chuť!