Vilgain Rýžová mouka BIO – skvěle stravitelná mouka pro přípravu čehokoliv, i pro celiaky
Vilgain Rýžová mouka BIO – skvěle stravitelná mouka pro přípravu čehokoliv, i pro celiaky
Vilgain Rýžová mouka BIO - přirozeně bezlepková alternativa obyčejné mouky
Vilgain Rýžová mouka je skvělou alternativou pro všechny, kteří musí omezit či zcela eliminovat příjem lepku, který je v běžné mouce ve vysoké míře obsažen. Rýžovou mouku můžeš použít i bez toho, aniž by jsi byl/a na lepek alergický/á, protože v kuchyni má širokou škálu různých využití a některé recepty se bez rýžové mouky zkrátka neobejdou.
Dobře stravitelná a z ekologického zemědělství
Rýže, která je pro výrobu mouky použita, je pěstována v ekologickém zemědělství a celý výrobek je tedy zaštítěn BIO certifikací. Kromě toho je mouka také velmi dobře stravitelná a nenadýmá. Obsažené komplexní sacharidy ti potom dodají energii na delší dobu.
Pracuj s ní jako s obyčejnou moukou, vař, zahušťuj či peč dezerty
V kuchyni je možné rýžovou mouku využít namísto hladké pšeničné mouky, která obsahuje lepek, a vytvořit tak zcela bezlepkové jídlo. Z mouky můžeš připravovat jídla, zahušťovat s ní polévky či omáčky, případně připravit sladké moučníky a dorty. Rýžovou mouku využiješ i pokud nejsi celiak, například oblíbené holandské pečivo "Tiger bread" se bez rýžové mouky rozhodně neobejde.
Vilgain Rýžová mouka BIO v bodech:
- přirozeně bezlepková rýžová mouka
- skvělá alternativa běžné pšeničné mouky
- z ekologického zemědělství
- dobře stravitelná
- vhodná na vaření, zahušťování i pečení
Ingredience
BIO rýže 100 %.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1479 kJ / 348 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 75,7 g |
- z toho cukry | <0,5g |
Vláknina | 1,12 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | <0,003 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte s uchovávejte v suchu.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.