Vilgain 87% Protein na pečení – syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy
Vilgain 87% Protein na pečení – syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy
Proteinový izolát, který vylepší každý tvé gastronomické hody
Speciální protein na pečení? Ano, a dokonce s minimem laktózy. Unikátní kvalitní mléčný protein z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.
87 % těch nejkvalitnějších bílkovin
To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin než klasický koncentrát. Dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) se řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností se převyšuje i hovězí maso.
Proteinové palačinky, low‑carb chleba
Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv, co si právě vaříš nebo pečeš. Protein je bez příchutě, takže se skvěle hodí do kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky nebo třeba s nutričním vylepšením chleba.
Dokonale jemná a vláčná struktura
Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.
Běžný protein
Vilgain Protein na pečení
Jaký je rozdíl mezi Vilgain® proteiny na pečení?
Vilgain Protein na pečení | Vilgain Protein na pečení isolate | |
Typ proteinu | Směs mléčných proteinů | Směs syrovátkového izolátu a mléčných proteinů |
Původ mléka | Dánsko | Dánsko |
Bílkoviny | 81 % | 87 % |
Laktóza | Vyšší obsah laktózy | Nižší obsah laktózy |
Doporučené množství nahrazení | 15–25 % | až 30 % |
Chuť a vůně | Bez příchutě | Bez příchutě |
Využití | Na pečení i vaření | Na pečení i vaření |
Ingredience
Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1553 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 0,3 g |
- z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 87 g |
Sůl | 0,9 g |
Návod k použití
- Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
- Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
- Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.