Voňavé jablečné lívance

Kristína Močková
Kristína Močková před 2 měsíci
30 min.
Voňavé jablečné lívance

Tyto lívance vám provoní celý domov. Díky jablku jsou nejen vláčné, ale i jemně sladké. Pomohli jsme si však i proteinem, který nám také dodal pár gramů bílkovin navíc. S čím si lívance vychutnáte vy? Fantazii se meze nekladou : )

1 porcia obsahuje

  • 317 kcal
  • 33,6 g sacharidů
  • 14,1 g tuků
  • 12,4 g bílkovin

Na 2 porce

Na lievance:
Na horúce jablká:

Postup

  1. Voňavé jablečné lívanceJablko zbavíme slupky, postrouháme na jemno, zbavíme ho části šťávy a přidáme vajíčka. Rozmícháme vidličkou.

  2. Voňavé jablečné lívancePřidáme ovesné vločky, které jsme si jemně rozmělnili v ruce, kypřící prášek, protein, skořici a kdo chce, tak i špetku muškátového oříšku. Vznikne nám hustější těsto.

  3. Voňavé jablečné lívanceJablka si podusíme s malým množstvím ghee, agáve sirupu a skořice. V případě potřeby přidáme trochu vody. Zároveň na pánvičce smažíme lívance do zlatova.

  4. Podáváme teplé, s jogurtem nebo tvarohem a dochucené Aktin sirupem z kokosových květů.Voňavé jablečné lívance

Poděkuj autorovi
4
Aktin Whey protein
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________