Pro milovníky rychlých snídaní je tu cosi sladkého, sytého, co pohladí nejen chuťové pohárky. Francouzský toast trochu jinak. Namísto chleba tortilla naplněná výborným meruňkovým džemem. Dovnitř ale můžete přidat to, co máte nejraději. Třeba ořechové máslo, banán nebo ovocný rozvar s tvarohem.
1 porce obsahuje
- 515 kcal
- 66,6 g sacharidů
- 21,3 g tuků
- 12,8 g bílkovin
Na 3 porce
- 1 balení wrapu
- 1 vejce
- 50 ml mléka
- 20 g bílého jogurtu
- 1 lžíce xylitolu
- 90 g Vilgain meruňkového jamu
- kokosový olej ve spreji
- 4 lžíce pudingu
- 60 g bílého jogurtu
- 45 g Vilgain Sweet Nuts
- 3 Vilgain truffle cakes
Postup
-
Nejprve si smícháme mléko, jogurt, vejce, pudinkový prášek a erithritol. Tortilly si rozřízneme na polovinu.
-
Na proříznutou tortillu natřeme na polovičku džem a přeložíme. Obalíme ve směsi, kterou jsme si připravili a opečeme z každé strany na troše oleje. (Tip: pokud vám z mléčné směsi zůstává něco navíc, tak ještě trochu nalijte při pečení na tortilly)
-
Opečené půlky tortilly si položíme na talíř na sebe, navrch dáme bílý jogurt, oříškové máslo a Vilgain truffle cake.
Dobrou chuť!