Použít naše Vilgain základy na pizzu naslano je stará dobrá klasika, co to ale tentokrát zkusit trochu jinak? Co třeba nasladko? S ovocem nebo ořechovým máslem. Musíme uznat, že nasladko je tahle rychlovka taky pecka. Navíc pokud se chystáte na nečekanou návštěvu, není nic lepšího než z komory vytáhnout pizza base, natřít tím, co máte zrovna doma, dozdobit no a za 15 minut můžete servírovat zajímavý dezert, na kterém si pochutná každý. I bezlepkář. Použili jsme totiž bezlepkový základ na pizzu, takže ideální pro všechny, zdobení už je jen na vašich preferencích.
Tak jakou sladkou kombinaci zkusíte vy? Na inspiraci koukněte třeba ještě sem a s výsledkem se nezapomeňte podělit na Instagramu s označením @vilgainrecepty. :)
1 porce obsahuje
- 420 kcal
- 73,9 g sacharidů
- 9,3 g tuků
- 7,5 g bílkovin
Na 6 porcí
- 1 balení Vilgain bezlepkového základu na pizzu
- 20 g Vilgain Sweet Nuts - kešu, kokos, vanilka
- 100 g banánového pudingu s proteinem
- 20 g Vilgain švestkové pomazánky
- 10 g borůvek
- 10 g lyofilizovaných malin
- 1 Vilgain cookie chlorella a pomeranč
- 10 g sušených banánů
Postup
-
Těsto na pizzu si upečeme podle návodu na obalu. Vyndáme z trouby, nakrájíme na šestiny a natřeme na něj švestkovou pomazánku, ořechové máslo a proteinový pudink. Použít ale můžete to, na co máte zrovna chuť. Skvěle se hodí oblíbená marmeláda nebo třeba proteinový prášek smíchaný s vodou nebo mlékem. -
Na ořechové máslo dáme sušené banány, na švestkovou pomazánku maliny a na pudink borůvky a můžeme přidat i rozdrobenou sušenku.
-
A je hotovo, tak dobrou chuť!