Borůvkové mini cheesecakes bez laktózy

50 min. + nechat 1h odležet v lednici
11 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Borůvkové mini cheesecakes bez laktózy

Chceš potěšit někoho, kdo nemůže laktózu? Tady jsi na správné adrese! Upeč mu podle našeho receptu tyhle mini borůvkové cheesecakes, které dokonale ladí s křupavým základem z vegan granoly.

1 porce obsahuje 1 cheesecake

  • 103 kcal
  • 6,4 g sacharidů
  • 5,7 g tuků
  • 6,3 g bílkovin

Na 14 porcí

Na korpus:
Na náplň:
K dokončení:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Borůvkové mini cheesecakes bez laktózy Granolu a máslo společně rozmixujeme v mixéru na jemnou tvarovatelnou hmotu. Rozdělíme na dno muffinových formiček a uhladíme.

  2. Tvaroh, xylitol, vejce, vanilku, citrónovou kůru, škrob a protein spolu promícháme a nakonec přidáme borůvky.

  3. Směs rozdělíme rovnoměrně do košíčků a dáme péct na 180 °C 25‑30 min.

  4. Po upečení necháme vychladit alespoň 1‑2 hodiny v chladničce. Navrch dáme po lžičkách borůvkový džem.

  5. Dobrou chuť! Borůvkové mini cheesecakes bez laktózyBorůvkové mini cheesecakes bez laktózy

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
11 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________