Jablečný cheesecake na plech

Šárka Červinková
Šárka Červinková
75 min.
20 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Jablečný cheesecake na plech

Na sezónu jablek jsme se tolik těšili! Proto vás letošní podzim zahrneme pořádnou dávkou jablečných receptů. Co říkáte na vláčný jablečný cheesecake na plech? My jsme rozhodně pro! Slazená jablíčka provoněná skořicí, ořechový základ a vanilkový sýrový krém. To je naše vymazlená kombinace, po které se budete olizovat až za ušima! 

1 porce obsahuje 1 kus cheesecaku

  • 312 kcal
  • 38 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 12 g bílkovin

Na 8 porcí

Základ:
Krém:
Jablková náplň:
Drobenka:

Postup

  1. Jablečný cheesecake na plechOvesné vločky smícháme společně s mandlovou moukou a skořicí. Dále přidáme ořechové máslo, med a vytvoříme těsto (nejlépe pomocí rukou).

  2. Zapékací mísu vymažeme ghee a na dno natlačíme vzniklé těsto.

  3. Na krém smícháme tvaroh s ricottou, vejcem, vanilkovým práškem a sladidlem. Krém rozetřeme na těsto.

  4. Jablka oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky. Osladíme třtinovým cukrem, skořicí, promícháme a rozprostřeme na krém.

  5. Nakonec připravíme drobenku. Ovesné vločky se skořicí, medem a ghee zpracujeme rukama.

  6. Cheesecake posypeme drobenkou a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme 30 minut.

  7. Upečený cheesecake necháme vychladnout. Servírujeme s ořechovým máslem.

  8. Dobrou chuť.Jablečný cheesecake na plechJablečný cheesecake na plech

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
20 Líbí se mi Uložit recept