Lívance ke snídani jsou pro mnoho z nás nejoblíbenější začátek dne, pojďte si je dnes ale udělat trochu jinak. Křupavé těsto na povrchu, hezky vláčný a sladký banán uvnitř...
1 porce obsahuje
- 525 kcal
- 60 g sacharidů
- 19 g tuků
- 29 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain směsi na lívance
- 2 g skořice
- 1 banán
- 15 g Vilgain medu z oblasti lesa
- 15 g mandlového másla
- 80 ml vody
- lyofilizované lesní borůvky
- 3 kapky vanilkového extraktu
Postup
-
Směs na lívance, do které přidáme trochu skořice a vanilkového extraktu, připravíme podle návodu na obalu a necháme chvilku odstát. -
Banán nakrájíme na kolečka a každé zvlášť namočíme v těstě.
-
Banánové lívanečky opečeme na nepřilnavé pánvi z obou stran dozlatova.
-
Servírujeme s medem, mandlovým máslem a lyo ovocem.