Vilgain Sušené vaječné bílky ⁠–⁠ 100 % sušená vejce, 81 % bílkovin na 100 g, bez GMO, bez dalších aditiv

Vilgain Sušené vaječné bílky ⁠–⁠ 100 % sušená vejce, 81 % bílkovin na 100 g, bez GMO, bez dalších aditiv

Vilgain Sušené vaječné bílky – Perfektní zdroj bílkovin do lívanců, smoothies nebo jako poleva

Chceš si ozvláštnit jídlo kvalitními bílkovinami? Nebo si miluješ dělat omeletu, ze dvou celých vajec a dalších dvou bílků? Vilgain Egg Whites ti to umožní hned, a bez rozklepávání vajec či oddělování žloutků od bílků. Vaječná bílkovina je super živočišná bílkovina se všemi esenciálními aminokyselinami bez tuku i cholesterolu.

100% bílek, nic víc

Vejce z belgického podestýlkového chovu se vyklepnou ze skořápky a oddělí se bílky od žloutků. Bílky se pak pasterují – pro zbavení všech potenciálních patogenů a zároveň prodloužení trvanlivosti. Pod vysokým tlakem se pak vstřikují do sušící komory, kde se z nich odpaří voda a vzniká jemný, bílý prášek více než 80 % plnohodnotných bílkovin. Neobsahuje geneticky modifikované suroviny ani jiné složky odvozené z GMO.

Použij je všude tam, kde čerstvá vejce

Naše sušené bílky – podobně jako čerstvé bílky – nemají žádnou vůni. Pyšní se jemnou texturou, dobrou rozpustností, dlouhou trvanlivostí a jednoduchým skladováním.

Můžeš je použít všude tam, kam se jinak hodí čerstvý vaječný bílek. Po vyšlehání s vodou použít jako čerstvý bílek pro přípravu polevy či sněhového těsta. 100 gramů prášku rozmíchaného v 700 ml vody odpovídá přibližně množství bílků z 25 slepičích vajec, což je cca 800 g vaječného bílku. Můžeš si ho ale přidat do kaší i koktejlů jako zdroj kvalitního proteinu pro přípravu koktejlů a kaší. 

Perfektní s ním jsou i dortové piškoty a korpusy, rolády, pusinky, pavlova, sušenky, nákypy, pečivo, makronky, polevy.

Vilgain Egg Whites v bodech:

  • pasterované, neochucené vaječné bílky
  • více než 80 % bílkovin ve 100 g
  • nulový obsah tuku, cukru i cholesterolu
  • 4 g směsi odpovídají 1 vejci
  • bez GMO
  • přirozeně bez laktózy
  • široké využití

Ingredience

Vaječný bílek ve formě prášku 100 %.

Původ vajec: Belgie.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.

Kalorické tabulky

100 g
Energetická hodnota1510 kJ / 361 kcal
Tuky0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy7,8 g
- z toho cukry0 g
Bílkoviny81,1 g
Sůl3,3 g
Balení: 500 g

Návod k použití

  • Vhodné k dalšímu zpracování.
  • Smíchejte prášek s vodou v poměru 1:7*.
  • Udělejte malé množství kaše.
  • Pomalu se přidává voda a nechává se stát.
  • Míchejte nebo šlehejte do požadované konzistence - ideálně úlplně do hladka.
  • Cukrárny nechávají bílek vždy rozpouštět do druhého dne.
  • Vhodné pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
  • 4 g směsi odpovídají obsahu bílku v 1 vejci.

*100 g prášku rozmícháno v 700 ml vody odpovídá přibližně množství bílku z 25 slepičích vajec (asi 800 g vaječného bílku).

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 18 °C.
  • Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Jablečný cheesecake s karamelem

Jablečný cheesecake s karamelem

Čokoládová ovesná kaše s cuketou

Čokoládová ovesná kaše s cuketou

Kokosové řezy z bílků na plech

Kokosové řezy z bílků na plech

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Napsat recenzi
4,5
306 hodnocení

výborné na vyšlehání i přidání do receptů jen tak

Dávám do všeho a dobře se s nimi pracuje.

Nejdou vyšlehat

Zdravím Lucie, bílky se dají vyšlehat velmi jednoduše - nejdříve se s malým množstvím udělá velmi hladká kaše a následně je možno vlít zbytek vody a nechat nějakou dobu stát, aby se všechno rozpustilo. Pak se hrudky nevytvoří. Děkujeme a hezký den :)

Pro dodání více bílkovin, top!

14
zodpovězených dotazů
Dobry den, do kaši nebo napriklad míchaných vajíček je potřeba šlehat s vodou, nebo stačí jen přihodit ke směsi?
Dobry den, do kaši nebo napriklad míchaných vajíček je potřeba šlehat s vodou, nebo stačí jen přihodit ke směsi?
Kolik lžiček nebo polévkových lžic odpovídá jednomu bílku?
Dobrý den, jak je to s vyšleháním do sněhu? Z recenzí nejsem nejmoudřejší - našla jsem jednu kde se píše že to vůbec nejde a další kde je naopak psáno že to jde v pohodě. Neplánujete i menší balení na vyzkoušení?