Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná - ochuť si sushi nebo nudle udon tak, jak se připravují v Japonsku
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná je skvělý pomocník k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde bez problémů vydrží rok, i déle. Omáčka je bez glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C.
Díky přirozené slanosti a umami chuti sójové omáčky dokážeš snížit celkovou spotřebu soli.
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná v bodech:
- tmavá sójovka na saláty, do polévek nebo na sushi
- k dochucení asijských pokrmů
- dlouhá trvanlivost produktu
- bez glutamátu a umělých konzervantů
- bohatá na bílkoviny a minerální látky
Ingredience
Pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 279 kJ / 66 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 2,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 17,1 g |
Upozornění
- Potravina.
- Přírodně fermentovaná.
- Skladujte mimo sluneční záření, při teplotě do 25 °C.
- Po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do 7 °C a spotřebujte do 1 roku.