Bé Hà Nguyen

Bé Hà Nguyen

Vietnamka z Česka, co miluje cestování, sport a kvalitní jídlo. Díky cestování jsem objevila nové chutě, díky sportu jsem se začala více zajímat o stravu. A ráda svoje poznatky rozšířím dál!🤍

Podprsenka, co drží, ale neškrtí. Veeelmi příjemné překvapení.

Zdravý snack k televizi. Javorový sirup je super, ale zkuste třeba někdy jejich perníkové, to nepřestanete dokupovávat!

Když nevlastníš mikrovlnku, ale chceš jíst popcorn. Stačí ho nechat vypuknout v hrnci, s minimem oleje a zbytečných solí. Popcorn nemusí být nezdravý!

Se základem na pizzu máte pizzu rychleji, než kdybyste si ji objednali :)! + ta svoboda ve výběru druhů a kvality ingrediencí je bezkonkurenční. Těch 100+ pozitivních recenzí u produktu jsou naprosto oprávněné.

Mimo cvičení je super i jako triko na doma – ano, tak moc je pohodlné a to jsem ohledně oblečení na doma fakt vybíravá, nesmí mě nic tlačit a vadit. Velmi oceňuji decentní nápis.

Milovníci tvarohů, jogurtů a ovesných kaší –proč ještě nepoužíváte FlavDrops?Jestli Vám tvaroh úplně nejede, hoďte do něj dvě kapky a rázem z toho máte termix.

Nejoblíbenější obilovina. Na svém YouTube mám recept, jak ho nejraději upravuji. Zasytí, dodá bílkoviny a má výbornou chuť. Předvařím si bulgur na několik dní dopředu a jím to postupně v různých variantách.

Opravdová superpotravina – tak podceňovaná, přehlížená a přitom tak dostupná. Výborný zdroj rostlinné bílkoviny, co nenadýmá.

Absolutní MUST-HAVE na svaly & nervovou soustavu. Často mě bolely svaly nejenom po cvičení a stresovala jsem se i ve chvílích, kdy to bylo úplně banální. Zkusila jsem zařadit hořčík a bingo – to je to, co jsem potřebovala.