Vilgain 81% Protein na pečení
Recenze
Skvělý na pečení.
Proteinem nahrazuji část mouky, rozdíl zatím nikdo nepoznal a hotová jídla jsou alespoň o něco vyváženější. :)
Jsem mile překvapena že v pečeni to chuťově nepoznám.
Tímto proteinem nahrazuji 25 % mouky. Myslím si, že to není poznat na těstě, ani na chuti. Dávám 👍 a až dojde, objednám další
Dobře se s ním pracuje, jen mi chybí odměrka.
neutrálna chuť, koláče vychádzajú skvele
Do všeho, co projde tepelnou úpravou úplně super! Často míchám do receptů třeba napůl s ovesnou moukou.
Dávám do každého pečení
Boží **** asi budu muset objednat celou bednu :-)))
Najlepší proteín na pečenie. Nemení konzistenciu cesta, skúšala som trené, kysnuté aj kvaskove cesto.