Vilgain Kuřecí prsa
Dotazy
3
zodpovězené dotazy
Denisa
před 4 měsíci
ID: P84305e9188eace5f
Dobrý den, mohu maso tepelně upravit například přidat do rizota a další den to rizoto znovu ohřát? Dekuji
Jiří
před 4 měsíci
ID: Pb56a579b9d67ea4a
Dobrý den, ano, maso můžete nejprve tepelně upravit (například přidat do rizota) a následující den rizoto znovu ohřát. Doporučujeme ale ohřev pouze jedenkrát a rizoto celou dobu uchovávat v chladu (lednice, max. do 4 °C). Při ohřevu se ujistěte, že je pokrm dostatečně horký i uvnitř. Děkujeme, hezký den.
Imrich
před 6 měsíci
ID: Pbb819d5fde4c4bd1
Je plechovka vyložená s BPA?
Valentýna
před 6 měsíci
ID: Pb8678fd9810db763
Dobrý den, plechovka není vyložená BPA. Děkujeme a přejeme hezký den!
Kateřina
před 10 měsíci
ID: P9be4285b44fff726
Dobrý den, maso z konzervy je určeno k přímé spotřebě, nebo je třeba je nějak tepelně upravit? Díky
Petra
před 10 měsíci
ID: P8ad8bc55d41f2b88
Dobrý den,
maso je určené k přímé spotřebě, je již tepelně upravené během procesu konzervování. Pokud byste ho chtěla dát teplé, klidně si ho můžete ohřát, ale není to potřeba. :-)
Anika
před rokem
ID: Pbcd91314e842d9bd
Chutnají výborně. Můžu se zeptat, jak je to s uvedeným kalorickým složením a vahou? Narozdíl třeba od tuňáka ze supermarketu ve vlastní šťávě není na konzervě uvedena hmotnost pevného podílu, který váží cca 80 g, takže 20 g je vlastní šťáva? Kalorické složení uvedené na konzervě v přepočtu na 100 g se týká tedy pouze pevného podílu, kdyby ho bylo 100 g, nebo je to včetně šťávy (kterou osobně vylévám :-))? Děkuji za informaci (to samé se týká v podobném dalších vašich konzerv jako je hovězí, tuňák, apod.)
Kateřina
před rokem
ID: Pa5468656e727753f
Ahoj Martine, kalorické složení se týká produktu včetně šťávy. Hezký den.