Vilgain Oat Bar BIO ⁠–⁠ bezlepková tyčinka s měkkou a vláčnou strukturou, více než 30 % oříšků, zdroj vlákniny, bez konzervantů

Vilgain Oat Bar BIO ⁠–⁠ bezlepková tyčinka s měkkou a vláčnou strukturou, více než 30 % oříšků, zdroj vlákniny, bez konzervantů

mandle a čokoláda
Mandle a čokoláda
72
514

Z extra velkých
ovesných vloček z Finska

Jako základ jsme použili bezlepkové ovesné vločky ze skandinávského pěstitelství. Plodiny z přírody tak blízko polárnímu kruhu těží z dlouhých polárních dnů. Ty dovolují rostlinám absorbovat více slunečních paprsků, čímž produkují větší a měkčí zrna.

Zdravé tuky hned ve dvou podobách

Poctivá dávka oříšků dodává tyčinkám vysoký obsah nenasycených tuků, které snižují cholesterol a dobře působí na lipidové spektrum. To ale není vše. Abychom se méně užitečným tukům vyhnuli, nahradili jsme běžné živočišné máslo za rostlinné – bambucké, které pochází z ořechů stromů karité.