Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar – Perníček – medově hustý topping, s nízkým obsahem cukru, bez umělých sladidel
Vilgain Prebiotic Topping Low Sugar – Perníček – medově hustý topping, s nízkým obsahem cukru, bez umělých sladidel
Skladem
5
a více
kusů
Skladem
5
a více
kusů
Objednej nyní a doručíme
ve čtvrtek
Slazeno nekalorickým
sladidlem ze stévie
Většina low sugar toppingů využívá jako sladidlo maltitol, nebo sukralózu, které mohou působit tělu různé obtíže. U našeho toppingu najdeš pouze sladidlo ze stévie, která se obecně považuje za bezpečnou látku přírodního původu. Steviol‑glykosidy jsou 200–300× sladší než cukr a nijak neovlivňují hladinu krevního cukru.
✅ Steviol‑glykosidy | ❌ Sukralóza | ❌ Maltitol |
Bezpečnost |
Bezpečnost |
Bezpečnost |
Žádný vliv na inzulinovou rezistenci | Možný negativní vliv na inzulinovou rezistenci | Možný negativní vliv na inzulinovou rezistenci |
Sladivost |
Sladivost |
Sladivost |
200‑300x sladší než cukr | 600x sladší než cukr | 70‑90% sladivosti cukru |
Mikrobiom |
Mikrobiom |
Mikrobiom |
Nemá negativní vliv na mikrobiom | Možný negativní vliv na mikrobiom | Nemá negativní vliv na mikrobiom |
Trávicí obtíže |
Trávicí obtíže |
Trávicí obtíže |
Bez vědecky zdokumentovaných obtíží | Pro lidi s citlivostí na sukralózu může způsobovat bolesti břicha | Může způsobovat nadýmání, žaludeční obtíže nebo průjmy |