Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – pro přípravu domácí špaldové pizzy amerického typu, nadýchanější a sytější těsto, pouze 7 přírodních ingrediencí z Itálie
Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – pro přípravu domácí špaldové pizzy amerického typu, nadýchanější a sytější těsto, pouze 7 přírodních ingrediencí z Itálie
Extra nadýchané špaldové pizza těsto přímo z Itálie
Není nad vůni čerstvě upečené pizzy rovnou z trouby. Proto jsme rozšířili naši Vilgain Pizza Base rodinu o dalšího člena. Díky nové receptuře je těsto tlustší a sytější, takže pokud si libuješ v plnějších pizzách amerického typu s křupavými okraji,
je tahle verze přesně pro tebe.
Rychlá příprava
do 10 minut i s pečením
Příprava vyvážené večeře snad nemůže být jednodušší. Na těsto přidej ingredience dle libosti a vše zapeč v na 220 °C 7 - 8 minut.
Rozbalíš obal
Přidáš co chceš
- 3 min -
Pečeš v troubě na 220 °C
- 7 min -
Máš hotovo
- 10 min -
Speciální receptura s ultra čistým a jednoduchým složením
Základ tvoří pouze několik výběrových přírodních ingrediencí bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel pro co nejlepší chuť a výživovou hodnotu.
Super měkká s jemným křupnutím na okraji
Při výrobě klademe maximální důraz na výběr druhů mouky, které musí zajistit dobré kynutí těsta, křupavost a chuť. Výsledek je tak extra měkký, okraje příjemně křupavé a šířka těsta snese i nemalou porci ingrediencí dle tvého gusta.
V čem se špalda liší od pšenice?
Neexistuje žádné přímé tvrzení, které by říkalo, že je špalda o tolik lepší než pšenice. Obě tyto obiloviny mají své unikátní vlastnosti a nabízí různé benefity.
Porovnej si Vilgain základy na pizzu
Vilgain Těsto na pizzu | Vilgain Těsto na pizzu grande | Vilgain Pizza Crust | Vilgain Bezlepkové těsto na pizzu |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
Velikost |
Průměr 25 cm | Průměr 32 cm | Průměr 30 cm | Průměr 30 cm |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
Struktura |
Tenčí a křupavá | Více nadýchaná, měkká uvnitř a křupavá na povrchu | Více nadýchaná, měkká textura s jemným křupáním na okrajích | Tenčí a křupavá |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Použitá mouka |
Pšeničná a semolinová | Pšeničná, sójová a rýžová | Celozrnná špaldová a jemná špaldová | Bezlepková pšeničná, pohanková a kukuřičná |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Doba kynutí |
Standardní doba kynutí | Dlouhé pomalé kynutí | Dlouhé pomalé kynutí | Dlouhé pomalé kynutí |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
Zpracování |
Strojové | Ruční | Strojové | Ruční |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Způsob pečení |
Elektrická pec | Pec na dřevo | Elektrická pec | Elektrická pec |
Koupit | Koupit | Koupit | Koupit |
Ingredience
Celozrnná špaldová mouka* 30 %, špaldová mouka* 30 %, voda, droždí, extra panenský olivový olej* 1,3 %, sůl, špaldový kvásek*.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Kalorické tabulky
100 g | 150 g (1 plátek) | |
Energetická hodnota | 1069 kJ / 251 kcal | 1604 kJ / 377 kcal |
Tuky | 3,9 g | 5,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g | 0,8 g |
Sacharidy | 44 g | 66 g |
- z toho cukry | 0,5 g | 0,8 g |
Vláknina | 6,5 g | 9,8 g |
Bílkoviny | 9,5 g | 14,3 g |
Sůl | 1,30 g | 1,95 g |
Doporučení výrobce
- Předehřejte troubu na 220°C.
- Pečte na pečícím papíře po dobu 7 - 8 minut.
- Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.