Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí
Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO – 100% přírodní a pouze z 6 kvalitních ingrediencí
Připrav si lahodnou pizzu z BIO italské špaldové mouky do 10 minut.
Připrav si lahodnou pizzu z BIO italské špaldové mouky do 10 minut.
Pizzy není nikdy dost! Tvůj oblíbený základ na pizzu si teď můžeš vychutnat i v BIO špaldové variantě. Stejně jako u původního základu se můžeš spolehnout na kvalitní produkt z přírodních surovin se skvělou strukturou a lahodnou chuť. Navíc se díky nové technologii výroby netrhá a skvěle drží tvar.
Stačí přidat oblíbené ingredience, zapéct v troubě po dobu 7‑8 minut a můžeš servírovat. Alternativně můžeš klidně použít jen pánvičku. Těsto s toppingem stačí na 3‑6 minut vložit na pánev a přikrýt poklicí.
Základ tvoří pouze 6 vybraných ingrediencí bez jakýchkoliv umělých konzervantů a dochucovadel. Italský olivový olej dodá lepší chuť a společně s kváskem se postará o příjemnou vláčnost těsta.
Směs špaldové a celozrnné špaldové mouky má výraznější chuť a lehce oříškovou vůni. Pšenice špalda je nešlechtěná a zachovává si přirozený obsah minerálních látek a vlákniny.