Pizza se sugem, mozzarellou a šunkou je klasika, co to ale tentokrát zkusit trochu jinak a smíchat oblíbenou grillovací omáčku s bílkovinami nabušeným kuřetem a dokonale nadýchanou špaldovou pizzou? Takovou parádu máte ready do pár minut a vaše chutě tahle nasládlá šťavnatá kombinace vystřelí na novou úroveň! 🍕🍖
1 porce obsahuje
- 671 kcal
- 71 g sacharidů
- 22 g tuků
- 43 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 základ na špaldovou pizzu
- 1 balení kuřecích prs ve vlastní šťávě
- 40 g BBQ omáčky
- 35 g kukuřice
- sůl
- pepř
- oregano
- 20 g eidamu
Postup
-
Špaldový základ na pizzu potřeme BBQ omáčkou (trochu si dáme bokem a přidáme ke kuřecímu masu). -
Na omáčku nasypeme polovinu strouhaného tvrdého sýra (my použili eidam), přidáme natrhané BBQ kuřecí a kukuřici. Zasypeme zbylým sýrem.
-
Pečeme asi 8 minut na 200 °C a podáváme. Tak dobrou chuť!