Mariana Prachařová

Mariana Prachařová

Miluju dobrý kafe, pozdní brunche a cestování. Věnuju se Instagramu, točím na Youtube, mám s kamarádkou podcast Sarkastický kafe a moderuju pro Primu. Baví mě cvičení a zdravý životní styl♥

Oblíbené produkty

Vilgain Running Scrunchie ⁠–⁠ sportovní gumička se skrytou kapsou na zip z funkčního materiálu
1 ks cloud
155 Kč
Vilgain Heavy Brushed Hoodie ⁠–⁠ teplá mikina s česanou vnitřní stranou, praktická kapsa
Black
1 300 Kč
Vilgain Heavy Brushed Hoodie ⁠–⁠ teplá mikina s česanou vnitřní stranou, praktická kapsa
Black
1 300 Kč
Vilgain Heavy Brushed Hoodie ⁠–⁠ teplá mikina s česanou vnitřní stranou, praktická kapsa
Marshmallow
1 300 Kč
Vilgain Seamless Ribbed Leggings ⁠–⁠ bezešvé žebrované legíny pro maximální komfort
Black
970 Kč
Zobrazit více

Recenze

Chutnají jako klasické arašídové křupky, jen mají trochu míň výraznou chuť. Za mě super!

Čokoláda/marcipán: hodně sladká a chuťově výrazně marcipánová, což mi chutná.

Super ready to eat pstruh do pomazánek, salátu nebo rovnou s přílohou!

Zobrazit více

@maripracharova

Mariana Prachařová
Mariana Prachařová

Recept na borůvkový koláč💜 Ještě než začnu péct ten svůj jablečnej a definitivně si tak přivolám podzim, tak jsem chtěla udělat tenhle borůvkovej. Bejt nemocná a kurýrovat se má i svoje plus, že na to mám čas a náladu. Ingredience: 50g žitné mouky 50g špaldové mouky půl lžičky kypřícího prášku špetka soli 110g Skyru 140g erythritolu půl lžičky mleté vanilky (já použila tu od @vilgain) 1 vejce trocha vody 100g borůvek vanilkový kapky (já použila flavdrops z @aktin) Postup: Vše prostě a jednoduše smícháte dohromady. Vodu si nechte až na konec, tou si zřeďte těsto, aby nebylo tuhé. Použít můžete i mléko. Taky jsem si nechala na konec vanilkové flavdrops, kterými jsem těsto ještě dosladila a dochutila, ale použít je nemusíte. Jen pak asi přidejte malinko víc sladidla, ale nejlepší je těsto ochutnat a dochutit podle vašich preferencí. Těsto pak vylijete do dortové formy (já měla menší s průměrem 19cm) a navrch posypete borůvkami. Pečete v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 30 minut, ale hlídejte si to. Každá trouba je jiná, takže mám zkušenost to radši nechat na vás. Koláč jsem pak dala přes noc i do lednice a druhý den byl výborný a vláčný. Tak zkuste a dejte vědět! #vilgain

Zobrazit více