Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – krémová proteinová tyčinka, s 29 % kvalitních bílkovin, slazeno stévií
Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – krémová proteinová tyčinka, s 29 % kvalitních bílkovin, slazeno stévií
Šťavnatá proteinovka s pořádnou dávkou kokosu 💥
Pro absolutní potěšení tvých chuťových pohárků jsme připravili strouhané kousky kokosu v kombinaci s luxusním kokosovým máslem a poctivou porcí plnohodnotných bílkovin. Jako bonus jsme celou tyčinku zalili prémiovou mléčnou čokoládou.
Měkoučký střed s jemným krémem a kousky kokosu
Základ tyčinky potěší všechny milovníky kokosu. Snoubí totiž bohatou texturu a tropickou vůni kokosových vloček a extra jemného krému. Díky tomu ti tahle lahůdka nabídne kromě sametové struktury, která se dokonale rozplývá na jazyku, také nezaměnitelnou chuť.
Nekompromisní složení,
které převálcuje konkurenci
Proteinovým tyčinkám v čokoládě se většinou nedostává privilegia ultra čistého složení. My ale udělali maximum pro to, aby sis vychutnal 100 % přírodní chuť s minimem zbytečností.
Pořádná porce bílkovin
ze 3 kvalitních zdrojů
Nenech se zmást neskutečně bohatou chutí naší Trouble tyčinky. Stále je to proteinovka s vysokým, 29% obsahem bílkovin. Hlavní podíl představuje mléčný protein, s jednou z nejlepších vstřebatelností mezi proteiny. Součástí matrixu je také syrovátkový a hrachový protein.
Mléčný proteinový koncentrát
Syrovátkový proteinový izolát
Hrachový proteinový koncentrát
*Nejaktuálnější ukazatel kvality bílkovin na základě obsahu esenciálních aminokyselin a proteinové stravitelnosti. Bílkoviny s DIAAS >75 % jsou hodnocené jako kvalitní, >100 % jde dle FAO o excelentní zdroje bílkovin.
Hydrolyzovaný kolagen
pro silné klouby
Kolagen je nejběžnější protein v našem těle. Ve skutečnosti tvoří 30 % veškerých bílkovin, které se v lidském organismu nachází. V tyčince máme zejména kolagen 1. typu, pečující kromě kloubů taky o další důležité tkáně. Podporuje pevnost kostí, šlach i pružnost pokožky.
Maximálně přírodní sladidlo
z listů stévie
Z rostliny stévie získáváme vysoce hodnotné sladidlo obsahující steviol‑glykosidy. Ty jsou 200–300× sladší než cukr, nijak neovlivňují hladinu krevního cukru a jsou obecně považovány oproti maltitolu - cukernému alkoholu, často používanému v tyčinkách jako náhražka cukru, za prémiové sladidlo.
✔️ Steviol‑glykosidy | ❌ Maltitol | |
Stravitelnost | Nemá negativní vliv na trávení | Může způsobovat nadýmání a problémy s trávením |
Glykemický index | Nezvyšuje úroveň krevního cukru (GI = 0) | Mírně zvyšuje úroveň krevního cukru (GI = 35) |
Sladivost | 200 -300 x vyšší sladivost než cukr | Lehce nižší sladivost než cukr |
36% mléčná čokoláda
se špetkou vanilky
Tyčinka je zalitá kvalitní mléčnou čokoládou se středně vysokým obsahem kakaových bobů pro výraznější kakaovou chuť. Ta je kromě cukru dochucena ještě přírodním extraktem z vanilky, který čokoládě dodává jemnost a výraznou vůni.
Porovnej si Vilgain®
Trouble Bar s konkurencí
Vilgain® Trouble Bar | Běžná proteinovka zalitá čokoládou |
Zdroj bílkovin |
Zdroj bílkovin |
Plnohodnotný mléčný a syrovátkový protein, hrachový protein a kolagenní peptidy | Směs levnějších sójových proteinů a syrovátky |
Sladidlo |
Sladidlo |
Přírodní steviol‑glykosidy s malým množstvím cukru a medu | Glukózo‑fruktózový sirup, cukr a invertní cukr |
Rostlinné tuky |
Rostlinné tuky |
Kokosový olej | Palmojádrový a bambucký olej |
Aromata |
Aromata |
Přírodní | Syntetická |
Barviva |
Barviva |
Ne | Ano |
Obsah vlákniny |
Obsah vlákniny |
14 % | 2 % |
Obsah bílkovin |
Obsah bílkovin |
29 % | 23,6 % |
Cukry |
Cukry |
9,5 % | 30,5 % |
Koupit |
Ingredience
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota 36 %, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka) 20 %, mléčný protein 19 %, hydrolyzovaný kolagen (hovězí) 10 %, rozpustná vláknina z řepy, kokosový krém, zvlhčující látka: glycerol, syrovátkový izolát (mléko), hrachový proteinový izolát, kakaové máslo, kokosové vločky 6 %, kokosový olej, med, bramborový škrob, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka, přírodní aroma, sladidlo: steviol‑glykosidy.
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
- 2x relativně ok
- 1x dávat si pozor
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy sóji, obilovin obsahujících lepek, vajec, arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Kalorické tabulky
100 g | 55 g | |
Energetická hodnota | 1571 kJ / 376 kcal | 864 kJ / 207 kcal |
Tuky | 15 g | 8,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 10,7 g | 5,9 g |
Sacharidy | 12 g | 6,6 g |
- z toho cukry | 9,5 g | 5,2 g |
Vláknina | 14 g | 7,7 g |
Bílkoviny | 29 g | 16 g |
Sůl | 0,18 g | 0,10 g |
Upozornění
- Potravina, s cukrem a sladidly.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.