Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO ⁠–⁠ připraveno z minimálně 500 g masa a kostí, až 5 l polévky v jednom balení, z lokálních BIO ingrediencí

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO ⁠–⁠ připraveno z minimálně 500 g masa a kostí, až 5 l polévky v jednom balení, z lokálních BIO ingrediencí

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO - vyvařené drůbeží kosti a zelenina z prémiových surovin

Vývar může být výjimečně dobrým základem polévek, omáček, marinád a mnoha dalších jídel. Připravit takový poctivý vývar ale trvá pár hodin a kostka bujónu bývá hodně chudá náhrada. Vyzkoušej náš ready‑to‑use kuřecí vývar, který chutná jako právě uvařený. Z BIO, lokálních ingrediencí, s jemnou chutí a hromadou mikroživin.

Vývar jen z lokálních BIO ingrediencí

...a to ještě z takových, které tam opravdu mají své místo. 91 % kuřecích kostí, kořenová zelenina, česnek a bylinky. Toť vše. Žádnou sůl, zvýrazňovače chuti ani konzervanty ve složení nenajdeš. Použité kuřecí maso i většina zeleniny pochází z lokálních farem v Belgii, a řemeslně se zpracovává.

Pomalu tažený vývar s extra sílou

Vilgain Kuřecí vývar nejprve vaříme minimálně 24 hodin a obsahuje nejméně 1 kg masa a kostí na 1 litr finálního vývaru (kousky masa ale ve vývaru nehledej). Tak zajistíme nejen výraznou chuť a vůni, ale i hromadu výživových benefitů. Kosti jsou bohatým zdrojem vápníku a fosforu, které i ty potřebuješ pro zdravé kosti a klouby. Kuřecí vývar obsahuje taky želatinu, která je prospěšná pro klouby i trávení, a také může podpořit imunitní systém díky vysokému obsahu minerálních látek (sodík, hořčík, draslík, síru a křemík a plno dalších).

Kuřecí vývar použij jako základ pro polévky (třeba ramen), omáčky, rizota, poke balls a nebo si s ním zalij čínské nudle. Stačí přidat vývar místo vody a máš půl práce hotovo, navíc se obejdeš bez použití bujónových kostek plných umělých aditiv.

Vilgain Kuřecí vývar bez soli BIO v bodech:

  • s 91 % kuřecích kostí
  • jedno balení vystačí až na 5 l polévky
  • s kořenouvou zeleninou, česnekem a bylinkami
  • z lokálního organického zemědělství v Belgii
  • řemeslné zpracování
  • bohatý na mikroživiny
  • bez soli, zvýrazňovačů chuti a konzervantů
Balení: 515 ml
100 ml
Energetická hodnota
66 kJ / 15 kcal
Tuky
< 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
< 0,2 g
Sacharidy
< 0,5 g
- z toho cukry
< 0,5 g
Bílkoviny
3,72 g
Sůl
0,12 g

Ingredience

Voda, kuřecí kosti* 91 %, cibule*, mrkev*, celer*, pórek*, česnek*, bylinky*.

*z ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, měkkýšů, ryb, mléka a siřičitanů a SO2.

Doporučení k přípravě 

  • Jedno balení vystačí až na 5 l polévky (dávkování je pouze orientační a závisí na tom, jak silný vývar chcete mít).
  • K dochucení pokrmu přidejte kdykoliv během vaření.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladné a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Po otevření skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dní.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Mexická rýže s kuřecím masem z jedné pánve

Mexická rýže s kuřecím masem z jedné pánve

Fazolová polévka z červených fazolí

Fazolová polévka z červených fazolí

Krémové rajčatové rizoto z jedné pánve

Krémové rajčatové rizoto z jedné pánve

Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Rizoto s červenou čočkou a restovanými houbami

Avgolemono: řecká kuřecí polévka

Avgolemono: řecká kuřecí polévka

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,6
22 hodnocení

Bujon je silný, poctivý. Jen jsem si myslela, že je pastovany. Ale to je moje chyba.

Výborný, přidávám do omáček.

Skvělá vůně a chuť. Používal se na polévku

Super, stačí přidat zeleninu nebo jen tak nalít na brambory jako sos. Tak akorát slaný.

1
zodpovězený dotaz
Dobry den, po (pro me zasadni) pripomince od Zlaty bych rada vedela, jestli je vhodne vyvar po otevreni zamrazit.