Vilgain Skořice cejlonská BIO – Mletá – cenná, sladce voňavá odrůda z Madagaskaru plná antioxidantů
Vilgain Skořice cejlonská BIO – Mletá – cenná, sladce voňavá odrůda z Madagaskaru plná antioxidantů
Vilgain Skořice cejlonská BIO - jedna z nejhodnotnějších odrůd skořice s intenzivním aroma
Vilgain Skořice cejlonská BIO je v podstatě kůrou stromu Skořicovník cejlonský. Přední světoví kuchaři ji považují za vůbec nejlepší druh skořice.
Kůra skořicovníku se oloupe a nechá vysušit. Při tomto procesu se samovolně sroluje do známých trubiček, které se následně namelou na jemný prášek. Skořice má světle hnědou barvu a intenzivní příjemné aroma. Chuťově je sladká a osvěžující.
Její uplatnění je široké. Nejčastější použití je ke kořenění sladkých pokrmů, pečiva, cukrářských výrobků a asijské kuchyně. Krásně ovoní čokoládové či kávové nápoje.
Vilgain Skořice cejlonská BIO v bodech:
- považována za jednu z nejlepších odrůd skořice
- intenzivní příjemné aroma
- sladká osvěžující chuť
- pěstováno a vyrobeno na Sri Lance
- vysoký obsah vlákniny
Ingredience
100 % skořice cejlon.
Původ skořice: Madagaskar.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1005 kJ / 243 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 27,5 g |
- z toho cukry | 2,2 g |
Vláknina | 53,1 g |
Bílkoviny | 4 g |
Sůl | 0,03 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.