Vilgain Minutová rýžová kaše BIO
Dotazy
10
zodpovězených dotazů
Tereza
před 18 dny
Dobrý den, kdy naskladníte 1000g balení? Už má výpadek asi měsíc.
Jiří
před 14 dny
Dobrý den, již nebude dostupné. Děkujeme, hezký den.
Tomáš
před 2 měsíci
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli plánujete kilové balení někdy v blízké budoucnosti protože je opravdu už dlouho nedostupné. Akce 3x200 není špatná ale pořád to není úplně výhodné jako u konkurence. Jako poslední bych se chtěl zeptat jestli je zdroj pořád stejný protože posledně byla výborně najemno namletá a hlavně chuť byla o dost lepší než u konkurence.
Valerie
před 2 měsíci
Dobrý den, ano, větší balení v budoucnu plánujeme. :) Hezký den.
Darina
před 2 měsíci
Dobrý den, ano, plánujeme! :-) Děkujeme, hezký den.
Jan
před 3 měsíci
V jakém poměru jí mícháte?
Jan
před 3 měsíci
Jakém poměru to mícháte lidi? 😇
Petra
před 3 měsíci
Dobrý den,
ohledně poměru záleží na Vaší preferenci, můžete se inspirovat našimi recepty na webu, například tady: https://aktin.cz/rychla-chutna-a-plna-bilkovin-ryzova-cokoladova-krupicka-jako-od-mysky. :-)
Lucie
před 5 měsíci
Můžu se zeptat? Objednala jsem si a vůbec mi nechutná. Ta chemická pachuť je u rýžové kaše normální? Nedá se jíst.
Lubomir
před 6 měsíci
Odpoveď ?
Petra
před 6 měsíci
Dobrý den, odpověď na Váš dotaz naleznete níže. Hezký den,
Lubomir
před 6 měsíci
Dobrý deň. Mám otázku či sa ryža nejako čistí/umýva pred pomletím?
Petra
před 6 měsíci
Dobrý den, rýže je mechanicky čištěná. Následuje proces tepelného zpracivání (extruze) a mletí extrudátu na kaši. Hezký den,
Petr
před 10 měsíci
Dobrý den. Lze smíchat i s jogurtem? Nebo je určena jen pro horké mléko či vodu. Děkuji
Petra
před 10 měsíci
Zdravím Petře, kaši doporučujeme pro ideální konzistenci zalít horkou vodou či mlékem. Pěkný den
Klára
před rokem
Dobrý den, mohu se zeptat, jaká je výroba této kaše a jaký byl postup při výrobě? Budu moc ráda za odpověď.
Petra
před rokem
Ahoj Klári, do emailu jsem ti poslala postup výroby :). Měj se hezky
Radek
před 2 lety
Dobry den, je prosim kase vhodna na pripravu studenych kasi? Tedy staci pridat studena voda? Nebo je potreba horka voda a nechat odstat? Dekuji
Denisa
před 2 lety
Zdravím Radku, doporučujeme kaši zalít horkou vodou, či mlékem. Po chvilce máte super krémovou kaši :). Pěkný den.