Vilgain Minutová rýžová kaše BIO
Dotazy
7
zodpovězených dotazů
Klára
před 10 měsíci
Dobrý den, mohu se zeptat, jaká je výroba této kaše a jaký byl postup při výrobě? Budu moc ráda za odpověď.
Petra
před 10 měsíci
Ahoj Klári, do emailu jsem ti poslala postup výroby :). Měj se hezky
Radek
před 2 lety
Dobry den, je prosim kase vhodna na pripravu studenych kasi? Tedy staci pridat studena voda? Nebo je potreba horka voda a nechat odstat? Dekuji
Denisa
před 2 lety
Zdravím Radku, doporučujeme kaši zalít horkou vodou, či mlékem. Po chvilce máte super krémovou kaši :). Pěkný den.
Darina
před 3 lety
dobrý deň prajem, prosím môžem sa len informovať, koľko g kaše sa približne odporúča na porciu? samozrejme len orientačne aké je vhodné množstvo. Vopred veľmi pekne ďakujem za info :)
Lucia
před 3 lety
Dobrý deň, nerozmýšľate aj nad 500g alebo kilovým balením? Pretože pri 200g ani neviem ako a už je preč.
Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň :)