Vilgain Tapiokové perly – bezlepková ingredience pro rychlou přípravu výživných dezertů
Vilgain Tapiokové perly – bezlepková ingredience pro rychlou přípravu výživných dezertů
Skladem 5 a více kusů
Ostatní nakupují společně
Vilgain Tapiokové perly - bezlepkové perličky ze škrobu hlíz Manioku s jemnou vůní a neutrální chutí
Jsi milovníkem tapiokového pudinku, či jiných bezlepkových dezertů? Pak pro tebe budou tapiokové perly skvělým pomocníkem do kuchyně.
Tapiokové perly jsou vyrobeny pouze ze škrobu hlíz keře Manioku, který se pěstuje v dolní a střední oblasti Myanmaru. Tapiokový škrob se následně granuluje do malých perliček o velikosti 2‑4 mm, které dokážou nasát vodu a nabobtnat. Tapioka je přirozeně bezlepková, takže ji mohou konzumovat i celiaci. Díky jemné vůni a neutrální chuti můžeš tapioku používat k přípravě známého pudinku, či dalších sladkých dezertů nebo klidně na zahušťování.
Vilgain tapiokové perly v bodech:
- granulovaný škrob z hlíz Manioku
- dokáží na sebe vázat vodu
- jemná vůně a neutrální chuť
- ideální k přípravě pudinků a dalších dezertů
- 100% recyklovatelný obal
Balení: 250 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1485 kJ / 350 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 86 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0,1 g |
Ingredience
100% škrob z hlíz keře Manioku (Manihot esculenta).
Země původu: Myanmar
Návod k použití:
- Perly propláchneme pod tekoucí vodou a namočíme do 3 dílů vody, po nabobtnání přidáme tři díly mléka a osladíme.
- Směs vaříme za stálého míchání do zhoustnutí jako pudink, dávkujeme do misek a zdrobíme oblíbeným ovocem nebo čokoládou.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
Jak produkt používají ostatní
I ty se můžeš objevit v galerii @Vilgain zmínkou na svém instagramu.