Léto se s námi už pomalu loučí, ale nezoufejte. Sladké mango, kyselkavé ostružiny a jemný kokosový pudink dohromady tvoří tak skvělé kombo, že už nebudete chtít svačit jinak. Takže pokud hledáte tip na svačinu, kterou si můžete vzít s sebou do školy nebo práce, pak tu jste na správném místě.
1 porce obsahuje
- 256 kcal
- 26 g sacharidů
- 13 g tuků
- 8 g bílkovin
Na 6 porcí
- 50 g tapiokových perel
- 250 ml vody
- 200 ml kokosového mléka
- 2 lžíce javorového sirupu
- 30 g vanilkového proteinu
Postup
-
Tapiokové perly zalijte vodou a nechte je přes noc nabobtnat. Může se to zdát jako malé množství, ale nabobtnají hodně.
-
Následně tapioku včetně vody přelijte do kastrůlku a začněte pomalu vařit.V shakeru si rozmíchejte protein s kokosovým mlékem, přidejte javorový sirup, trochu mleté vanilky a pokračujte ve vaření Průběžně promíchávejte. Vařte do pudinkové konzistence, trvá to celkem 5‑10 minut. Přelijte do skleniček a zdobte dle chuti: my jsme přidali rozvar z ostružin a pyré z manga.