Tapiokový pudink s ovocným rozvarem

Tereza Havlínová
Tereza Havlínová před 13 dny
2
20 min.
Uložit recept
Tapiokový pudink s ovocným rozvarem

Léto se s námi už pomalu loučí, ale nezoufejte. Sladké mango, kyselkavé ostružiny a jemný kokosový pudink dohromady tvoří tak skvělé kombo, že už nebudete chtít svačit jinak. Takže pokud hledáte tip na svačinu, kterou si můžete vzít s sebou do školy nebo práce, pak tu jste na správném místě.

1 porce bez zdobení

  • 256 kcal
  • 26 g sacharidů
  • 13 g tuků
  • 8 g bílkovin

Ingredience

Postup

  1. Tapiokové perly zalijte vodou a nechte je přes noc nabobtnat. Může se to zdát jako malé množství, ale nabobtnají hodně.

  2. Následně tapioku včetně vody přelijte do kastrůlku a začněte pomalu vařit.V shakeru si rozmíchejte protein s kokosovým mlékem, přidejte javorový sirup, trochu mleté vanilky a pokračujte ve vaření Průběžně promíchávejte. Vařte do pudinkové konzistence, trvá to celkem 5-10 minut. Přelijte do skleniček a zdobte dle chuti: my jsme přidali rozvar z ostružin a pyré z manga.

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
3 Líbí se mi Uložit recept
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________